Društvo

Posle maglovitog jutra sunčano i toplije, od petka pad temperature i mogući sneg

Komentari

Autor: Tanjug

15/01/2023

-

08:10

Posle maglovitog jutra sunčano i toplije, od petka pad temperature i mogući sneg
Posle maglovitog jutra sunčano i toplije, od petka pad temperature i mogući sneg - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

U Srbiji ujutru u većini krajeva magla i niska oblačnost, koja će se po pojedinim kotlinama zadržati i pre podne, a tokom dana iznad većeg dela pretežno sunčano i toplije, samo u Timočkoj Krajini oblačno, tmurno i hladnije.

Najniža temperatura od -2 do 3, a najviša od 7 stepeni u Timočkoj Krajini do 14 na zapadu Srbije.

Vetar slab i umeren, posle podne i uveče u košavskom području i planinskim predelima i jak južni i jugoistočni, saopštio je RHMZ.

U Beogradu ujutru magla, tokom dana pretežno sunčano i toplije. Vetar slab i umeren, posle podne i uveče i jak jugoistočni. Najniža temperatura od 1 do 3, a najviša oko 11 stepeni.

U Srbiji u narednih sedam dana, do 22. januara, umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, na visokim planinama sa snegom.

Do četvrtka u većini krajeva relativno toplo, samo u Timočkoj Krajini hladnije. U košavskom području i na planinama i vetrovito, uz umeren i jak, na jugu Banata i u planinskim predelima povremeno i olujni južni i jugoistočni vetar. ,

Od petka se očekuje pad temperature i sneg i u nižim predelima, uz slabljenje i skretanje vetra na severozapadni pravac.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija