Društvo

Gužve ispred beogradskih opština: Do sada podeljeno blizu 64.000 kartica za besplatan ulaz na bazene

Komentari

Autor: Euronews Srbija

22/06/2023

-

16:21

Gužve ispred beogradskih opština: Do sada podeljeno blizu 64.000 kartica za besplatan ulaz na bazene
Gužve ispred beogradskih opština: Do sada podeljeno blizu 64.000 kartica za besplatan ulaz na bazene - Copyright Euronews/Slavica Tuvić

veličina teksta

Aa Aa

Ispred mnogih opština u Beogradu danas su bile ogromne gužve. U redovima se čekalo za preuzimanje kartica za besplatan ulaz na otvorene bazene u Beogradu tokom letnje sezone.

Društvenim mrežama kružila je informacija da je došlo do zastoja u izdavanju propusnica, te da su zbog toga bile velike gužve. Iz kabineta gradonačelnika Aleksandra Šapića su demantovali takve navode.

Kažu da nema nikakvih zastoja u izdavanju propusnica i da je do sada izdato blizu 64.000 kartica za odrasle i decu.

Euronews/Slavica Tuvić

 

"Ima dovoljno propusnica i besplatno se dele građanima. Svako može da ode do svoje opštine ili bilo koje druge opštine, i da tamo izvadi svoju propusnicu za bazen. Za decu je potrebna zdravstvena knjižica, za odrasle lična karta", kažu u kabinetu gradonačelnika.

Navode da su ovih dana verovatno veće gužve, jer temperatura prelazi 35 stepeni. Personalizovane propusnice za besplatan ulazak na bazene Beograđani mogu da koriste sve dok traje letnja sezona - od 15. juna do 15. septembra.

Euronews/Slavica Tuvić

 

Bazeni koje građani mogu besplatno da koriste su "25. maj“, "Tašmajdan“, "Olimp“, "11. april“, bazen u Sportskom centru Voždovac, "Košutnjak“, kao i bazeni u sportskim centrima u Mladenovcu, Lazarevcu i Obrenovcu.

 

Komentari (0)

Srbija