Politika

Orlić posetio Zrenjanin i razgovarao o rezultatima postignutim u ovom gradu

Komentari

Autor: Tanjug

07/12/2023

-

14:45

Orlić posetio Zrenjanin i razgovarao o rezultatima postignutim u ovom gradu
Orlić posetio Zrenjanin i razgovarao o rezultatima postignutim u ovom gradu - Copyright Tanjug/SNS

veličina teksta

Aa Aa

Kandidat sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Vladimir Orlić obišao je danas Gradski odbor Srpske napredne stranke u Zrenjaninu, gde je sa predstavnicima Odbora i članovima stranke razgovarao o rezultatima koji su u ovom gradu postignuti prethodnih godina.

Tokom sastanka je bilo reči o infrastrukturnom povezivanju, ukazano je na činjenicu da je do sada urađeno preko 50 killometara puteva u gradu i naseljenim mestima, kao i da je završen treći krak obilaznice oko Zrenjanina.

Takođe, razgovarali su o radu kompanije "Linglong", najveće investicije u Srbiji, koja je obezbedila veliki broj novih radnih mesta, kao i o planovima za naredni period, saopšteno je iz SNS.

"Znaju svi u Zrenjaninu, kao što znaju i u svim drugim krajevima Srbije, ko se za njih bori, ko vodi računa o svakom čoveku u ovoj zemlji i o budućnosti za svako dete. To je predsednik Aleksandar Vučić, čija je politika pokazala da država može da nam bude svoja, samostalna, slobodna i da služi svom narodu", rekao je Orlić u okviru predizborne kampanje. 

On je naveo da zbog auto-puteva, stotina fabrika, na stotine hiljada novih radnih mesta, rekordnih plata i penzija, kao i zbog velikih i važnih planova, Srbija ne sme da stane. 

"Ovu sam poruku čuo od svih u Zrenjaninu, i verujem da će istu poruku, jasnu i snažnu, cela Srbija poslati 17. decembra", poručio je Orlić. 

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija