Politika

Lider SPS: Najbolja opcija za Srbiju je Vučić predsednik, Dačić premijer

Komentari

Autor: Tanjug

09/12/2023

-

13:55

Lider SPS: Najbolja opcija za Srbiju je Vučić predsednik, Dačić premijer
Lider SPS: Najbolja opcija za Srbiju je Vučić predsednik, Dačić premijer - Copyright Printskrin/Tanjug video

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić rekao je na predizbornom skupu u Lazarevcu da su retke partije koje traju 33 godine, a još ređe one koje kao SPS sve vreme šalju iste poruke o ključnim idejama.

On je istakao da SPS ne menja svoje mišljenje jer se bori za najpravičnije i večite ljudske potrebe, a to su socijalizam i patriotizam. 

"U teškim vremenima morate da imate jako državno rukovodstvo i da vodite politiku u interesu države i naroda. Najbolja opcija po mom mišljenju za Srbiju je Aleksandar Vučić predsednik, Ivica Dačić premijer, ali na kraju će ipak narod odlučiti. Zato verujem da ćete u narednim danima biti odlučni da se, baš kao i ja, rukujete sa svakim čovekom koga sretnete, da popričate, da se uverite da većina ljudi želi dobro svojoj zemlji, želi dobro za sebe i svoju porodicu, želi sigurnu i stabilnu i nezavisnu Srbiju koja će da napreduje", rekao je Dačić. 

Kako se navodi u saopštenju SPS, Daćič je naveo da u Lazarevcu, gde je SPS uvek imao najbolje rezultate, sada mogu još bolje i jače i to treba da pokažu i na izborima u Beogradu.

"Zajedno sa našim koalicionim partnerima iz Jedinstvene Srbije, stranke Zelenih Srbije, udruženje Naša Drina, Saveza penzionera Srbije i uz podršku koju bezrezervno pružamo Srpskoj naprednoj stranci, očekujem da ćemo u Beogradu osvojiti veliku većinu. Mi to možemo i moramo i zato je važno da svi 17. decembra glasamo i za Beograd i za Srbiju!", poručio je Dačić.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija