Politika

Đukić Dejanović: Podrška lideru SPS-a Ivici Dačiću neupitna

Komentari

Autor: Tanjug

24/12/2023

-

14:50

Đukić Dejanović: Podrška lideru SPS-a Ivici Dačiću neupitna
Slavica Đukić Dejanović - Copyright Tanjug/Nemanja Jovanović

veličina teksta

Aa Aa

Podrška lideru socijalista Ivici Dačiću koji je svojim političkim umećem i ozbiljnošću školovanog političara stvorio novu, modernu Socijalističku partiju Srbije neupitna je, izjavila je danas funkcioner SPS-a Slavica Đukić Dejanović i dodala da Dačić "svakodnevno dobija kontinuiranu podšku od simaptizera i stranačkih organa iz čitave Srbije".

"Podrška je neupitna i nema dileme da je novi moderan SPS nastao njegovim političkom kreacijom, političkim umećem i ozbiljnošću školovanog političara, da je on čovek bez koga nema Socijalističke partije Srbije", rekla je Đukić Dejanović za Tanjug.

Dačiću i partiji, kako je navela, od izbora 17. decembra kontinuirano pristižu stavovi opštinskih i gradskih organizacija SPS-a iz kojih se, kaže, jasno zaključuje da je SPS jedinstvena, sa naučenom lekcijom proisteklom od naroda i građana na ovim izborima i da na čelu sa Dačićem treba da nastavi da "dalje doprinosi razvoju moderne Srbije i kvalitetu života svakog čoveka u njoj".

"Sećanje na period kada je bilo planirano i pokušano da SPS bude demontiran obavezuje nas da sociljalisti na čelu sa Ivicom Dačićem krenu putem reafirmacije svega što je dobro i da u organizacionom smislu naprave korake koji će svakako ojačati samu partiju", navela je Đukić Dejanović.

Dodala je da SPS, pre svega na čelu sa Ivicom Dačićem, zahvaljuje građanima i simpatizerima koji su i ovaj put poverenje dali baš njemu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija