Politika

Vučević: Predstavnici bivšeg režima pokušali da parališu Beograd, znaju oni da ih narod neće

Komentari

Autor: Tanjug

30/12/2023

-

15:19

Vučević: Predstavnici bivšeg režima pokušali da parališu Beograd, znaju oni da ih narod neće
Miloš Vučević - Copyright Tanjug/Ministarstvo odbrane/Goran Stanković

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je danas da su se predstavnici bivšeg režima odlučili na pokušaj paralisanja centra Beograda u danima novogodišnjih praznika nakon što su uvideli da nasiljem neće uspeti u nameri da izazovu haos, sukobe i nasilnu promenu vlasti.

"Znaju oni vrlo dobro da ih narod neće. To se pokazalo na izborima, to se pokazalo ponovo i na ovim skupovima koji su okupili tek po nekog aktivistu opozicije. Ni glasači Đilasove liste više ne veruju Đilasu, što najbolje dokazuje mali broj okupljenih demonstranata na današnjem skupu kod Terazijske česme", naveo je Vučević.

Lider naprednjaka je izrazio žaljenje što su Beograđani danas i prethodnih dana imali problema sa kretanjem kroz prestonicu, baš onda kada se tradicionalno pripremaju novogodišnji i božićni praznici.

"Siguran sam, da je ubedljivoj većini Beograđana drago što pripadnici bivšeg režima neće biti u prilici da vode glavni grad u naredne četiri godine. Upropastili bi im mnogo više od pripreme dočeka Nove godine. Iza sebe bi ostavili praznu kasu, nerealizovane projekte i devastiran grad. Baš kao i 2012. godine", istakao je Vučević.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija