Politika

Novogodišnja čestitka predsednika Skupštine: Srbija na svom putu napretka neće da stane

Komentari

Autor: Tanjug

31/12/2023

-

22:22

Novogodišnja čestitka predsednika Skupštine: Srbija na svom putu napretka neće da stane
Novogodišnja čestitka predsednika Skupštine: Srbija na svom putu napretka neće da stane - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Vladimir Orlić uputio je danas građanima Srbije novogodišnju čestitku.

"Za nama je još jedna godina koja je zahtevala mnogo truda i zalaganja, ali godina u kojoj smo još jednom pokazali da, kada smo složni, možemo da prebrodimo izazove i ostvarimo velike ciljeve, uključujući i one na koje su generacije čekale decenijama. Poručili smo svetu: da Srbija na svom putu napretka neće da stane, već korača odlučno kao nikada ranije", poručio je Orlić, saopšteno je iz Skupštine Srbije. 

Dodao je da imamo razloga da narednu godinu dočekamo sa uverenjem da su pred nama novi uspesi i nove pobede za Srbiju. 

"Vođeni snagom jedinstva, i u 2024. dosledno sprovodimo našu državnu politiku kojoj je narod dao najsnažnije poverenje i podršku: Narodna skupština, zajedno sa predsednikom Republike i Vladom Srbije, radiće posvećeno za narod i državu. Čuvaćemo slobodu, nezavisnost i suverenitet Otadžbine, i čvrsto braniti samo naše državne i nacionalne interese, u skladu sa neprikosnovenom voljom naroda. Za sve nas koji joj pripadamo, naša Srbija jeste – naša najveća motivacija da na tom putu istrajemo. Njena dobra budućnost je naš najvažniji zadatak, na kom ćemo raditi i više i snažnije nego prethodnih godina. 

U ime Narodne skupštine i u svoje ime, svim građanima Republike Srbije čestitam Novu godinu, sa željom da im ona bude još uspešnija na svakom planu, da donese svima samo dobro zdravlje, blagostanje, ličnu i porodičnu sreću", navodi se u čestitki Orlića. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija