Politika

Đurđev: Beograđani će izabrati ili ruljokratiju ili narodnu vlast

Komentari

Autor: Euronews Srbija

09/03/2024

-

17:28

Đurđev: Beograđani će izabrati ili ruljokratiju ili narodnu vlast
Aleksandar Đurđev - Copyright Privatna arhiva

veličina teksta

Aa Aa

Na izborima za Skupštinu grada Beograd biraće se između demokratije i ruljokratije, izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

"Od ovih izbora zavisi da li ćemo imati vladavinu od naroda izabrane vlasti ili izaslanika stranih centara moći - raznoraznih izaslanika NVO sektora, anti-srpskih medija, antinacionalnih javnih ličnosti, samozvanih analitičara i političara koji dele zajednički tajkunski kazan", izjavio je Đurđev.

"Da li mislite da bi ovaj konglomerat, ova rulja koju povezuje volja za vlašću mogla ikad ikog adekvatno da predstavlja? Ne budimo naivni, neko ko se godinama finansira preko stranih fondova, taj sigurno neće staviti državne interese ispred ličnih i gazdinih. Oni predstavljaju interese stranih centara, oni ne predstavljaju narod već svoje mecene", tvrdi Đurđev

"Beorađani će birati između odgovorne politike koja u svom fokusu ima prosperitet i blagostanje svih beograđana i agende ispostava stranih interesa - poslenika pete i šeste kolone. Na jednoj strani imate konkretne rezultate, plan, rokove i program, dok na drugoj strani imate konglomerat sastavljen od tajkunskih medija, NVO sektora, samozvanih analitičara, ljudi bez plana i programa ujedinjeni u mržnji prema jednom čoveku - Aleksandru Vučiću", izjavio je Đurđev.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija