Politika

Brnabić: Vlada će biti u bezbednim rukama ako Vučević bude mandatar

Komentari

Autor: FoNet

16/08/2022

-

11:57

Brnabić: Vlada će biti u bezbednim rukama ako Vučević bude mandatar
Ana Brnabić - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

Premijerka Ana Brnabić je, povodom Vučićeve izjave da su kandidati za mandatare ona i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, poručila da će Vlada biti u bezbednim rukama ako Vučević bude mandatar. Dodala je da joj je bila najveća čast da služi zemlji kao predsednik Vlade i da će sigurno i dalje raditi rame uz rame sa Aleksandrom Vučićem.

"Srbiji treba jaka, srpska vlada i sigurna sam da će takva i biti", rekla je Brnabić za TV Pink i navela da je Vučević njen prijatelj i kolega i da je "fenomenalan čovek".

"Ako on bude predsednik Vlade, učiniću sve da mu pomognem", rekla je Brnabić i zahvalila Vučiću na poverenju.

Kada je reč o tekstu lista Danas, Brnabić je ocenila je da objavljivanje Vučićeve adrese najbrutalnije kršenje Zakona o zaštiti ipodataka o ličnosti i prvorazredni skandal.

"Što je još gore, radi se o štićenoj ličnosti koja je kontunuirano ugrožena", navela je Brnabić.

"To samo pokazuje da postoje određeni ljudi u našem društvu, samoproklamovana elita, koja misli da je njima dozvoljeno nešto što drugima nije. Oni ne smeju da objave ničiju adresu, a posebno onu štićene ličnosti. A onda poverenik pokreće tužbu protiv NN lica. Kakvo NN lice, zar mislite da smo svi ludi i slepi? Da ne znamo ko je to objavio, pa da se protiv tog i ostalih lica koja su objavila tu adresu pokrene postupak?", upitala je Brnabić.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija