Politika

Živanović: Serije incidenata u fabrici Sloboda neće ostati neistražene

Komentari

Autor: Fonet

23/06/2021

-

18:56

Živanović: Serije incidenata u fabrici Sloboda neće ostati neistražene
Živanović: Serije incidenata u fabrici Sloboda neće ostati neistražene - Copyright RINA

veličina teksta

Aa Aa

Državni sekretar u Ministarstvu odbrane Branko Živanović izjavio je danas povodom zahteva pokreta Dveri da se hitno utvrdi odgovornost svih nadležnih za seriju akcidenata u kompaniji "Sloboda" iz Čačka, da "serije incidenata" u toj fabrici neće ostati neistražene.

Živanović je u pisanoj izjavi naveo da je ministar odbrane Nebojša Stefanović "momentalno" zatražio od nadležnih organa da u najkraćem roku utvrde šta je tačno bio uzrok nesreće i da se utvrdi odgovornost za njih, "a oba puta je bio odmah na licu mesta i pružio podršku zaposlenima".

Za to vreme, dodao je Živanović, Obradović je širom Srbije "snimao lajv za društvene mreže, samo što to nijednom nije učinio iz Čačka".

Živanović smatra da je "zanimljivo" da je Obradović 20 dana nakon događaja u "Slobodi" osetio potrebu "da bude sa građanima, a na kraju je ipak završio pred televizijskim kamerama, i to u Beogradu".

Živanović je zaključio da je "jasno" da je u pitanju "samo izvršenje naloga gazde Đilasa, sa ciljem još jednog u nizu pokušaja poniženja i diskreditacije srpske vojske i srpskog vojnika"

Komentari (0)

Srbija