Politika

Vučić: Srećan sam što radovi na Prokopu napreduju

Komentari

Autor: Tanjug

19/02/2023

-

09:03

Vučić: Srećan sam što radovi na Prokopu napreduju
Vučić: Srećan sam što radovi na Prokopu napreduju - Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros sa ministrom finansija Sinišom Malim radove na izgradnji železničke stanice Prokop i izrazio zadovoljstvo što radovi napreduju.

"Završili smo posao u Minhenu. Malo kasnije danas polećem za Abu Dabi, a srećan sam što ovde radovi na Prokopu, na glavnoj železničkoj stanici Beograd, napreduju, zahvalan Siniši Malom što me snima, zahvalan Gruji i njegovoj kompaniji što odlično rade posao, i očekujem da 20. oktobra, na Dan oslobođenja Beograda otvorimo velelepnu železničku stanicu", izjavio je Vučić.

On je, u video snimku objavljenom na Instagramu buducnostsrbijeav, poručio da je reč o desetinama hiljada kvadrata novog prostora, fantastično opremljenog za moderan Beograd, za modernu Srbiju, i da se konačno vratimo železnici i najboljim vozovima.

"Ovo 'sorry' je za Sinišu Malog kojeg sam probudio i naterao da dođe na gradilište. On je odgovoran i za snimak", napisao je Vučić u opisu videa.

 

Komentari (1)

Zvezdara

19.02.2023 12:34

Vučić jeste bio kriv što svih godina nas trovao sa Ruskom propagandom iz Moskve. Sada kada su Rusi osvajali našu Srbiju, sada nam je svima teško jer vidiko kakav je to narod i kakav je Zli Putin. Po meni naše rešenje su Sankcije Rujkama, vizu za njih i preuzeti NIS. ako to ne uradimo Srbija će imati probleme i probleme zbog te Rusije.

Srbija