Politika

Milan Mihajlović, osumnjičen za navodnu umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića, pušten iz pritvora

Komentari

Autor: Tanjug

15/03/2023

-

20:24

Milan Mihajlović, osumnjičen za navodnu umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića, pušten iz pritvora
Milan Mihajlović, osumnjičen za navodnu umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića, pušten iz pritvora - Copyright EPA/STRINGER

veličina teksta

Aa Aa

Posle pet meseci u pritvoru, danas je na slobodu pušten Milan Mihajlović iz Leposavića, koga je kosovska policija uhapsila za navodno učešće u grupi koja je omogućila ubistvo Olivera Ivanovića, potvrdio je za Tanjug Mihajlovićev advokat Miodrag Brkljač.

"Mihajlović je iz Gnjilana, gde je bio u pritvoru, a danas posle podne stigao je svojoj kući u Leposavić. Sudija za prethodni postupak je odbio zahtev specijalnog tužioca da mu produži pritvor, već mu je odredio sigurnosnu meru da se dva puta nedeljno javlja u policijsku stanicu u Leposaviću. To je epilog naše petomesečne borbe da se moj klijent brani sa slobode”, rekao je Tanjugu advokat Brkljač. 

Ime Milana Mihajlovića nije ni na trećoj izmenjenoj optužnici na kojoj je šestoro osumnjičenih za, kako u njoj piše, učešće u organizovanoj kriminalnoj grupi koja je pomogla i omogućila ubistvo Ivanovića.

Milana Mihajlovića iz Leposavića je 20. oktobra prošle godine uhapsila kosovska policija, po nalogu Specijalnog tužilaštva, za navodno učešće u kriminalnoj grupi koja je omogućila ubistvo lidera Građanske inicijative “Sloboda, demokratija, pravda”, Olivera Ivanovića.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija