Politika

Aleksić: Sledeći protest "Srbija bez nasilja" u subotu

Komentari

Autor: Fonet

20/05/2023

-

15:21

Aleksić: Sledeći protest "Srbija bez nasilja" u subotu
Miroslav Aleksić - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić najavio je danas, u ime organizatora protesta "Srbija bez nasilja" da će sledeći protest biti održan u subotu, 27. maja, a da će građani o detaljima biti obavešteni tokom nedelje.

Aleksić je zahvalio građanima zato što su se u petak okupili i pokazali da su volja za životom, ljubavlju i razumom jači od nasilja, saopštila je Narodna stranka.

"Nažalost, deca koja se više nikada neće probuditi, probudila su Srbiju. Svaki skup'Srbija bez nasilja' bio je veličanstven, ne samo zbog broja ljudi, koji je najveći u poslednjih nekoliko decenija, već zbog toga ko je na ulice izašao, a izašao je mladi gospodin od sedam meseci – najmlađi učesnik protesta, izašla su brojna deca sa roditeljima, mladost zemlje i penzioneri hodali su zajedno", rekao je Aleksić.

On je rekao da su žrtve deca, mladi, stari, žene, glasači opozicije, ali i glasači vlasti. Dodao je da predsednik SNS Aleksandar Vučić nikada nije uspeo da postane predsednik svih građana i da duže od deceniju deli narod. 

"Nasilje izaziva nasilje, time se ništa ne postiže i zato ćemo se sledeći put okupiti u subotu, jer je partijski predsednik Aleksandar Vučić miting SNS zakazao za petak, 26. maj", ponovio je Aleksić.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija