Fokus

Džil Bajden šalje ljubav Amerikancima za Dan zaljubljenih sa travnjaka Bele kuće

Komentari

Autor: Tanjug

14/02/2024

-

17:18

Džil Bajden šalje ljubav Amerikancima za Dan zaljubljenih sa travnjaka Bele kuće
Džil Bajden šalje ljubav Amerikancima za Dan zaljubljenih sa travnjaka Bele kuće - Copyright Tanjug/ AP Photo/Evan Vucci

veličina teksta

Aa Aa

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Džil Bajden čestitala je Amerikancima Dan zaljubljenih kroz umetničku instalciju na travnjaku Bele kuće.

Instalacija pod nazivom "Valentinovo na selu" sa velikom drvenom crvenom kovertom na kojoj je prva dama SAD napisala "Americi s ljubavlju", zajedno sa roze kovertom i čestitkom postavljena je tokom noći na travnjaku Bele kuće na strani ka aveniji Pensilvanija.

"Srećan Dan zaljubljenih! XOXO, Džil", napisala je Bajden u poruci.

Treći komad izložbe, trodimenzionalna drvena kutija, prepuna je srca na kojima su ispisane razne poruke ljubavi, zahvalnosti i optimizma. 

Dan zaljubljenih jedan je od omiljenih praznika prve dame, piše AP, a danas je Bajden po četvrti put sa travnjaka Bele kuće poslala izraze ljubavi prema Amerikancima povodom 14. februara.

Džil je iz Bele kuće Dan zaljubljenih Amerikancima čestitala 2021. godine, a na prošlogodišnjoj izložbi predstavljeni su otisci šaka dece američkih vojnika.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet