Fokus

Otkriven uzrok smrti Brajana Londrija, verenika ubijene mlade blogerke Gabi Petito

Komentari

Autor: Njujork post

23/11/2021

-

20:43

Otkriven uzrok smrti Brajana Londrija, verenika ubijene mlade blogerke Gabi Petito
Brajan Londri i Gabi Petito - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Brajan Londri, jedini osumnjičeni za smrt mlade jutjuberke Gabi Petito, izvršio je samoubistvo, objavio je advokat porodice.

Obdukcija je pokazala da je Londri umro tako što je pucao sebi u glavu, rekao je Stiv Bartolino, advokat porodice.

"Kris i Roberta Londri su obavešteni da je uzrok smrti prostrelna rana u glavi i da je način smrti bio samoubistvo. Oni još žale zbog gubitka sina i nadaju se da će ovi nalazi doprineti bliskosti dve porodice", rekao je Bertolino za Njujork Post.

Forenzički antropolog je utvrdio da je uzrok smrti samoubistvo.

Podsetimo, Gabi Petito je krajem juna krenula na putovanje iz svog rodnog grada na Long Ajlendu u Njujorku sa svojim verenikom Brajanom. Detalje sa putovanja su objaviljivali na društvenim mrežama.

Tanjug/AP/The Moab Police Department

 

Putovanje je trebalo da traje četiri meseca, ali se Brajan početkom meseca sam vratio kući na Floridu. Deset dana kasnije porodica Petito prijavila je nestanak ćerke. Njeno telo je nađeno 19. oktobra, a naknadno je utvrđeno da je devojka zadavljena.

Još nije otkriveno šta se zaista dogodilo kad je nestala Gabi, a kasnije i Brajan. 

Londri (23) je tražen zbog nestanka mlade blogerke i smrti kada su vlasti 20. oktobra otkrile njegove skeletne ostatke u rezervatu Karlton u blizini kuće njegovih roditelja u Nort Portu, Florida.

Policija je saopštila da su njegovi ostaci nedeljama bili potopljeni u močvarnom parku pre nego što su pronađeni, što je predstavljalo izazov za mrtvozornike.

Londrijevo telo identifikovano je korišćenjem zubnih kartona, prenosi BBC. Tokom istrage pronađeni su i drugi predmeti, uključujući ranac i svesku koji su pripadali Brajanu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet