Fokus

Brutalno ubistvo menadžerke koja je radila sa Kardašijanovima i Kanjeom Vestom, policija uhapsila njenog dečka

Komentari

Autor: Euronews Srbija

30/12/2021

-

12:18

Brutalno ubistvo menadžerke koja je radila sa Kardašijanovima i Kanjeom Vestom, policija uhapsila njenog dečka
Brutalno ubistvo menadžerke koja je radila sa Kardašijanovima i Kanjeom Vestom, policija uhapsila njenog dečka - Copyright Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Angela Endži Kukavski, menadžerka kompanije za poslovno upravljanje Boulevard Management koja je tokom godina sarađivala sa porodicom Kardašijan, Kanjeom Vestom i reperkom Niki Minaž, ubijena je u 56. godini u Los Anđelesu.

Zbog sumnje da je ubio Kukavski, policija je uhapsila 49-godišnjeg Džejsona Barkera za kojeg se veruje da je bio njen partner. Barker se trenutno nalazi u pritvoru i glavni je osumnjičeni za ubistvo sa predumišljajem i mučenje, te bi pred sudiju trebalo da izađe 12. januara 2022. godine.

Telo nesrećne žene pronađeno je 23. decembra u prtljažniku automobila koji je bio parkiran u Dolini Simi, gradu koji se nalazi 64 kilometra jugoistočno od centra Los Anđelesa i deo je šireg predgrađa. Policija sumnja da ju je Barker ubio u njihovom zajedničkom domu u losanđeleskoj četvrti Šerman Oaks i njeno telo stavio u prtljažnik automobila, koji je potom odvezao u predgrađe gde ga je i ostavio.

"Los Anđeles Tajms" piše da je Kukavski preminula od rana na vratu i glavi koje su joj nanesene tupim i oštrim predmetima, ali i da je bila gušena. Mrtvozornik okruga Ventura potvrdio je te informacije, a mediji navode da ju je optuženi napao nožem i vatrenim oružjem.

"Endži je bila divna osoba i nedostajaće svima koji su je poznavali. Iskazujemo iskreno saučešće njenoj porodici i prijateljima", rekao je za "Varajeti" Tod Bozik iz kompanije boulevard Management.

I porodica Kardašijan se oprostila od poznate menadžerke.

"Endži je zaista bila najbolja. Brinula je o svima nama i činila je čuda. Nedostajaće nam i izražavamo saučešće njenoj porodici i prijateljima"

Niki Minaž je napisala da je Endži bila "najvrednija, najpouzdanija i najprijatnija osoba koju možete upoznati".

"Nisi ovo zaslužila. Srce mi se slama zbog tvoje dece. Počivaj u miru"

Endži Kukavski bila je majka petoro dece.

Komentari (0)

Svet