Fokus

Snažan zemljotres pogodio Tajvan

Komentari

Autor: Tanjug

20/06/2022

-

07:25

Snažan zemljotres pogodio Tajvan
Snažan zemljotres pogodio Tajvan - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Zemljotres jačine šest stepeni Rihterove skale potresao je jutros Tajvan, ali za sada nema izveštaja o šteti ili povređenima.

Zemljotres se dogodio u 9.05 časova na dubini od 6,8 kilometara u okrugu Hualijen, na središnjem delu istočne obale ostrva, saopšteno je iz tajvanske Centralne meteorološke službe, prenosi AP.

Potres se osetio na većem delu ostrva naseljenog sa oko 24 miliona ljudi, uključujući i glavni grad Tajpej, ali i preko Tajvanskog moreuza u kineskoj provinciji Fudžian, prenala je kineska državna televizija CCTV.

Preporuka za vas

Komentari (1)

Megido

20.06.2022 09:38

Isusa su dok je bio na Zemlji, apostoli pitali da im opiše znak svoje nevidjljive prisutnosti u poslednjim danima sveta kakvog trenutno znamo. I on je rekao da će biti ratova, gladi, pandemija tj. raznih pošasti, nestašica, kao i zemljotresa svuda po svetu. Najavio je da će biti zastrašujućih pojava na nebu i da će ljudi umirati od straha zbog onog što će snaći ljudski rod. Nazvao je taj period 'velika nevolja, kakve nije bilo od nastanka sveta, niti će je ikada više posle biti' (Matej24:3,7,21). Izgleda da smo zakoračili u taj period pomračenja ljudskih napora da spasu ovaj svet od nadolazeće globalne katastrofe.

Svet