Fokus

Uhapšen suprug nestale Beograđanke, za Anom Volš se i dalje traga u SAD

Komentari

Autor: američki mediji

08/01/2023

-

21:28

Uhapšen suprug nestale Beograđanke, za Anom Volš se i dalje traga u SAD
Uhapšen suprug nestale Beograđanke, za Anom Volš se i dalje traga u SAD - Copyright Profimedia, Printscreen/instagram/anawalshe

veličina teksta

Aa Aa

Suprug Beograđenke nestale u SAD Ane Volš uhapšen je zbog dovođenja istrage u zabludu, javio je CBS. Okružno tužilaštvo u Norfolku objavilo je hapšenje 46-godišnjeg Brajana Volšea u nedelju uveče. Očekuje se da će Brajan Volši biti optužen u Okružnom sudu Kvinsi u ponedeljak.

Terenska potraga za nestalom majkom Kohaset Anom Volš obustavljena je posle dva dana, ali je istraga o njenom nestanku nastavljena u nedelju pošto se policija vratila u njenu kuću. Spasilačke ekipe, uključujući policiju sa psima tragačima, provele su i subotu na terenu tražeći 39-godišnju Anu Volš, devojačkog prezimena Ljubičić, majku troje dece koja već skoro 18 godina živi u Americi.

Ana Volš nije viđena od Nove godine, potraga je svakodnevna a policija države Masačusets gde Ana živi, rekla je da će biti nastavljena i na drugim lokacijama.

Za ženom iz grada Kohaset u potragu su uključeni i specijalne policijske vazdušne jedinice, ali za sada rezultata nema. Vlasti su završile kopnenu potragu i sada je njihova pažnja usmerena ka drugim lokacijama, rekao je portparol policije Kohaset Džastin Šrejr, koji je potvrdio da je u potrazi učastvovala vojska Masačusetsa, kao i policija iz Kohaseta.

Istražitelji su se u nedelju ujutro ponovo vratili u kuću nestale žene. Ronioci su pretražili bazen i potok u toj oblasti, dok su helikopterske jedinice nadgledale šumsku oblast koja se nalazi u blizini kuće gde živi Ana Volš. 

 

 

Državna policija i policijski detektivi nastavljaju da preduzimaju različite istražne radnje kako bi utvrdili gde se nalazi nestala žena i ako se otkriju nove informacije, potraga će se ponovo aktivirati.

Na internetu je jutros objavljena izjava Brajana Volša, Aninog supruga. U audio snimku od 43 sekunde, Brajan je izjavio koji traži informacije o Ani, ali i dodaje da je siguran da je sve u redu.

 

 

Anu Volš su članovi njene porodice poslednji put videli oko 4 sata ujutru 1. januara, kada je trebalo da ode na aerodrom "Logan" u Bostonu, odakle je hvatala let za Vašington, u kome radi u agenciji za nekretnine.

Ona, međutim, nije stigla do aerodroma, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do aerodroma.

Kako su naveli u policiji, ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, ali nije koristila svoj mobilni telefon od Nove godine.

Ana Volš, devojačko prezime Ljubičić, rođena je i odrasla u Beogradu, a 2005. je otišla u Sjedinjene Države, gde se udala za Brajana Volša.

Ona je u decembru bila u Beogradu, gde se videla sa porodicom i prijateljima.

Komentari (0)

Svet