Planeta

Ćerka Kim Džong Una ponovo u javnosti i sad se svi pitaju - da li otac ovu desetogodišnju devojčicu sprema za naslednika

Komentari

Autor: Tanjug

27/11/2022

-

08:39

Ćerka Kim Džong Una ponovo u javnosti i sad se svi pitaju - da li otac ovu desetogodišnju devojčicu sprema za naslednika
Ćerka Kim Džong Una ponovo u javnosti i sad se svi pitaju - da li otac ovu desetogodišnju devojčicu sprema za naslednika - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Ćerka lidera Severne Koreje Kim Džong Una ponovo se pojavila u javnosti, ovog puta na sastanku njenog oca Kim Džong Una s naučnicima zaduženim za raketni program, javio je danas AP.

Državni mediji su devojčicu, za koju se veruje da ima oko 10 godina, nazvali "najvoljenije" dete Kim Džong Una, produbljujući debatu o tome da li je Kim priprema za svog naslednika.

Veruje da je devojčica Kimovo drugo dete i da se zove Ju Ae.

Ona je prvi put predstavljena javnosti prošlog vikenda na fotografijama državnih medija na kojima se vidi kako posmatra lansiranje interkontinentalne balističke rakete Sever sa svojim roditeljima i drugim zvaničnicima.

Kćer Kim Džon Una prikazana je tada u belom kaputu i sa crvenim cipelama kako hoda ruku pod ruku sa ocem pored ogromnog projektila natovarenog na lansirni kamion i posmatra naoružanje.

Severnokorejski državni mediji su je danas spomenuli i drugi put, rekavši da su ona i Kim grupne fotografije sa naučnicima, tehničarima, zvaničnicima i drugim radnicima uključenim u, kako je formilisano, probno lansiranje rakete ICBM Hvasong-17.

profimedia

 

Državna agencija KCNA ju je opisala kao Kimovo "dragoceno" dete, što je snažniji opis od prethodnog kada su mediji preneli da je ona "(Kimovo) najvoljenije" dete.

Prošle nedelje, veće iznenađenje od samog probnog lansiranje rakete bilo je prisustvo Kimove ćerke, čije postojanje nikada ranije nije bilo javno potvrđeno, preneo je Rojters.

Severokorejska agencija KCNA tada nije imenovala devojčicu koja se vidi na fotografijama u belom kaputu kako drži za ruku svog oca dok zajedno posmatraju veliki projektil.

Veruje se da Kim ima čak troje dece, dve devojčice i jednog dečaka, a američki analitičari veruju da je jedno od njih viđeno na snimcima proslave nacionalnog praznika u septembru.

profimedia

 

Bivši američki košarkaš Denis Rodman saopštio je 2013. godine da Kim ima "bebu", ćerku po imenu Ju Ae.

Nakon putovanja u Severnu Koreju iste godine, Rodman je izjavio britanskom Gardijanu da je proveo vreme sa Kimom i njegovom porodicom i držao bebu.

 

Komentari (0)

Svet