Biznis vesti

Mesto sa koga kreće uspeh – zavirite u tajne poslovnog okruženja budućnosti

Komentari

Autor: Promo

25/09/2023

-

13:00

Mesto sa koga kreće uspeh – zavirite u tajne poslovnog okruženja budućnosti
Mesto sa koga kreće uspeh – zavirite u tajne poslovnog okruženja budućnosti - Copyright AFI Europe Serbia

veličina teksta

Aa Aa

Put uspeha je najteži put - prepun izazova i prepreka, ali i velikih i malih dostignuća, koji diktiraju tempo dostizanja ciljeva, ostvarenja planova i dugoročno pozicioniranje na mapi najvećih.

Nekada popločen srećom, a nekada samo radom, taj put uvek je kombinacija različitih faktora koji podjednako utiču na krajnji ishod. Dugoročni planovi, jasna strategija, idealna lokacija, kvalitet koji traje, izvrsni poslovni izbori, kontinuiran razvoj biznisa i konstantna unapređenja garantuju ultimativni uspeh.

Još jedan faktor, koji je izuzetno važan i prioritetan jeste mesto sa kog želite da usmeravate vaše poslovanje. To mesto bi trebalo da svima obezbedi mogućnost za razvoj, kvalitetan i produktivan rad, mogućnost stvaranja poslovnih i ličnih poznanstava i poznanstava, koja vam mogu promeniti tok poslovanja na bolje. Zadovoljstvo zaposlenih, kao i prijatno okruženje koje garantuje kontinuiranu motivaciju i produktivnost, što ujedno čini i stabilan temelj budućeg uspeha. Zato okruženje mora da bude dobro optimizovano da odgovori na sve zahteve radnog dana modernih ljudi.

AFI Europe Serbia

 

Tako nešto mora biti na umu svakom biznismenu ukoliko želi da u budućnosti svojoj poslovnoj orijentaciji doda epitet uspešnog. Znajući to, gotovo svi veliki privrednici su uvek birali „efikasne“ poslovne lokacije na samom startu svojih priča.

Došlo je novo doba i garancija za uspeh više nije samo mesto koje je u centru grada kao izvora događaja, sada se pozicija biznisa koncipira tako da zadovolji sve pojedinačne i grupne afinitete. Takav svetski trend se primećuje i u srpskoj prestonici. Beograd nalik drugim metropolama doživljava transformaciju poslovnog života, a kao vesnik te promene dolazi novi moderan biznis park AFI City Zmaj. Posebnu notu i autoritet daje renomirani izraelski investitor koji je istovremeno idejni tvorac ovog projekta. Portfolio kompanije AFI Europe Serbia krasi čitav niz uspešnih projekata koji obuhvataju kategorije poslovnih parkova, tako da je njihovo iskustvo žirant kvalitetu novog poslovnog kompleksa.

Na strateški odlično pozicioniranoj lokaciji nalazi se ovaj kompleks koji trenutno čine dve odvojene zgrade. Samo 9km od centra grada, ovaj poslovni park pleni svojom harmoničnošću i uređenošću na mestu nekada uspešne fabrike Zmaj. Pored toga, neposredna blizina auto puta i odlična povezanost sa svim važnim mestima u gradu je na zavidnom nivou, a aerodrom je udaljen 10,5km od biznis parka AFI City Zmaj.

Sam poslovni kompleks je opremljen po najmodernijim standardima sadašnjosti, ali i budućnosti. Poslovni prostor je koncipiran tako da odgovori na svaki dnevni poslovni izazov, a spoljašnjost biznis parka AFI City Zmaj uređena je po svetskim standardima.

AFI Europe Serbia

 

Svi koji rade u Beogradu znaju koliko vremena može da oduzme potraga za bilo kakvim parking mestom, pa čak i improvizovanim. AFI City Zmaj nema tu vrstu problema. Više od 450 parking mesta je obezbeđeno u prvoj fazi projekta, tako da je nepotrebno gubljenje vremena u potrazi za parkingom svedeno na minimum. Osim ove enormne prednosti, različiti sadržaji poput teretane ili šaha na otvorenom, stolova za stoni tenis i kreativnog kutka, stoje na raspolaganju za kvalitetno provođenje pauza ili traženje inspiracije u trenucima kada um jednostavno zastane.

Treća dimenzija koju AFI City Zmaj obuhvata tiče se same budućnosti koju je nemoguće dostići bez razmišljanja o održivosti. Kao veliki prvi korak u tome, poslovni kompleks obiluje punjačima za električne bicikle i automobile i na taj način podupire tranziciju na novu, ekološki prihvatljivu mobilnost. Jasno je da će budućnost doneti još mnogo promena, ali da bi se biznis sa njom adekvatno suočio, neophodna je stabilna početna tačka. Zbog svih svojih karakteristika, biznis park AFI City Zmaj predstavlja mesto koje je u potpunosti opremljeno da odgovori na zahteve modernog poslovanja, ali i da svojim manevarskim predispozicijama bude oslonac na putu do uspeha u budućnosti.

Komentari (0)

Biznis