Biznis vesti

MAXI je "Poslodavac partner": Kompaniji Delez uručeno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima

Komentari

Autor: Euronews Srbija

12/12/2023

-

17:53

MAXI je "Poslodavac partner": Kompaniji Delez uručeno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima
MAXI je "Poslodavac partner": Kompaniji Delez uručeno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima - Copyright Ahold Delhaize/Promo

veličina teksta

Aa Aa

Drugu godinu zaredom, kompanija Delez Srbija nagrađena je sertifikatom "Poslodavac partner" za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Ovo priznanje, koje dodeljuje konsultantska kuća SELECTIO, rezultat je uspešnog ispunjavanja visokih kriterijuma praksi u ljudskim resursima koje potvrđuju posvećenost kompanije zadovoljstvu zaposlenih i kreiranju kvalitetnih i podsticajnih uslova rada.

Prestižno priznanje "Poslodavac partner" odraz je primene najviših standarda Delez Srbije u oblasti upravljanja zaposlenima i obezbeđivanja programa benefita koji pozitivno utiču na njihovo zadovoljstvo. Opsežne analize nezavisnog tima stručnjaka pokazale su izvrsne rezultate kompanije, koja je najviše ocene dobila u kategorijama "Uključenost zaposlenih i inspiracija" i "Transformacija i rast", sa posebnim isticanjem dobre poslovne prakse kada je u pitanju briga o zaposlenima.

"Pažljivo smo slušali naše kolege i koleginice kada smo kreirali paket pogodnosti za zaposlene. Uz finansijska ulaganja poput kontinuiranih investicija u povećanje zarada za sve naše kolege u prodaji, povećali smo dane odmora na minimum 26 dana godišnje kako bismo obezbedili još bolji balans između privatnog i poslovnog života", rekao je Marko Babić, član Izvršnog odbora i potpredsednik za ljudske resurse i organizacioni razvoj Delez Srbije. 

Ahold Delhaize/Promo

 

Babić je istakao da, kako bi obezbedila sigurnost posla, kompanija novozaposlenima od prvog dana zaposlenja obezbeđuje ugovor za stalno uz probni rad, kao i da posebnu pažnju posvećuje daljem osnaživanju zaposlenih kroz stalne prilike za usavršavanje.

Uz obezbeđivanje najsavremenije opreme i unapređivanje procesa rada kako bi osigurala što jednostavnije obavljanje posla, zahvaljujući različitim edukacijama i programima za razvoj u poslednjih godinu dana omogućeno je napredovanje za više od 1.100 kolega.

Delez Srbija ponosni je dobitnik i nagrade "Najinkluzivniji poslodavac 2023" koju dodeljuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv. Nagrada za izuzetnost u sprovođenju praksi različitosti, ravnopravnosti i inkluzije istakla je kompaniju kao lidera u ovim oblastima, potvrđujući njenu posvećenost prepoznavanju i integrisanju principa inkluzije i različitosti u sve aspekte svakodnevnog poslovanja. 

Komentari (0)

Biznis