Biznis vesti

Na dobošu konji koji su presudom oduzeti od prethodnog vlasnika - početna cena za četiri životinje oko 2. 400 evra

Komentari

Autor: Rina

14/04/2022

-

11:54

Na dobošu konji koji su presudom oduzeti od prethodnog vlasnika - početna cena za četiri životinje oko 2. 400 evra
Na dobošu konji koji su presudom oduzeti od prethodnog vlasnika - početna cena za četiri životinje oko 2. 400 evra - Copyright RINA

veličina teksta

Aa Aa

Preko Uprave za veterinu, na licitaciji za prodaju životinja, našla su se četiri konja koja su presudom oduzeti od prethodnog vlasnika. Oglašena je prodaja pastuva starosti oko sedam godina, konja starosti 2,5 godine i dve kobile starosti osam i dvanaest godina. Putem neposredne pogodbe izabraće se novi vlasnik. Konji se nalaze na čuvanju u karantinu za životinje u unutrašnjem prometu "Aleks produkt" Konarevo 642 u Kraljevu.

Procenjena vrednost za sva četiri konja iznosi 282.618 dinar, odnosno oko 2.500 evra što je ujedno i početna prodajna vrednost. Prodaja će se obaviti zbirno.

Prodaja će se obaviti na javnoj prodaji neposrednom pogodbom, na prvom ročištu kupcu koji ponudi najvišu kupoprodajnu vrednost, a koja ne može biti niža od 60 odsto od početne prodajne vrednosti.

Oglas o prodaji putem neposredne pogodbe objavljen je na oglasnoj tabli Uprave za veterinu, Odeljenje veterinarske inspekcije, Odsek veterinarske inspekcije Kraljevo, na adresi Trg Jovana Sarića 1/3 i na internet stranici Uprave za veterinu.

Prodaja neposrednom pogodbom, održaće se 18. aprila u 12 časova, u prostorijama Uprave za veterinu.

Preporuka za vas

Firme i građani, za pozajmice garantuju zlatnicima i automobilima – predmet zaloge i lipicaneri, maline, ali i seno i slama

Komentari (0)

Biznis