Biznis vesti

U Srbiji u novembru drugi put sajam vina "Wine Vision by Open Balkan", očekuju se i vinari iz celog sveta

Komentari

Autor: Tanjug

30/05/2023

-

10:28

U Srbiji u novembru drugi put sajam vina "Wine Vision by Open Balkan", očekuju se i vinari iz celog sveta
U Srbiji u novembru drugi put sajam vina "Wine Vision by Open Balkan", očekuju se i vinari iz celog sveta - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

U Srbiji će u novembru drugi put biti održan sajam vina Wine Vision by Open Balkan, najavila je ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković i istakla da će na današnjem predstavljanju "Wine Vision 2023" vinari biti upoznati sa onim što ih čeka na ovoj manifestaciji koja će biti održana od 16. do 19. novembra.

"Na vreme smo krenuli sa pripremama za ovogodišnji sajam. Upoznaćemo vinare sa onim što ih očekuje, ko će sve biti na manifestaciji i da se radi o specifičnim posetiocima, profesionalnim kupcima, koji znaju šta traže, novinarima koji se time bave", istakla je ministarka.

Navela je da će sajam vina biti prezentacija srpskog i vina iz Albanije i Severne Makedonije, što će kao nova slika otići u svet.

Vina iz ove tri zemlje biće u fokusu sajma u novembru, a očekuje se da on okupi i vinarije iz celog sveta.

Tako je bilo i u septembru prošle godine kada su na Beogradskom sajmu, osim vina iz regiona, bila prisutna i vina iz Italije, Francuske, Australije, Amerike.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis