Nekretnine

Pametna rešenja za sve vrste građevina

Komentari

Autor: PR

09/11/2023

-

13:00

Pametna rešenja za sve vrste građevina
Promo/Wienerberger/Uwe Strasse - Copyright Promo/Wienerberger/Uwe Strasse

veličina teksta

Aa Aa

Šta je ono što oblikuje savremenu gradnju? Svakako da se proces izgradnje razlikuje od namene prostora i objekta, ali je moguće uočiti osnovne zajedničke crte svih zbivanja u svetu arhitekture. Pre svega, ekološka svest postaje jedan od fokusa našeg društa, usled klimatskih promena, sve većih zagađenja vazduha kao i smanjenje prirodnih resursa. Ekološki odgovorna proizvodnja i gradnja sve više dobijaju na značaju.

Kada govorimo o sistemskom pristupu u nuđenju rešenja u građevini, tada kao primer možemo dati Wienerberger paletu proizvoda. Svojim pametnim infrastrukturnim rešenjima i raznim građevinskim materijalima ovo je kompanija koja oblikuje budućnost gradova i domova. Poboljšavanjem kvaliteta i razvijanjem održivih proizvoda dolazi se do energetski efikasnog koncepta za sve vrste građevina i infrastruktura.

Tondach je više od crepa! Uz upotrebu sistemske opreme, Tondach pruža sveobuhvatno vrhunsko rešenje za krov, obezbeđujući zaštitu, sigurnost i dugotrajan kvalitet.

Tondach glineni crep je prirodni proizvod bez hemijskih dodataka. Dostupan je u širokoj paleti oblika i boja, što ga čini pogodnim za sve oblike krovova. Sem osnovnog crepa, ponuda obuhvata i dodatne elemente, kao što su žlebnjaci, opšivni crep, snegovrani, paropropusne folije kao i krovne prozore.

Semmelrock Stein + Design već 60 godina postavlja nove standarde na polju dizajna, tehničkih specifikacija i savremenih tehnika proizvodnje behatona, ploča i ostalih betonskih proizvoda, čime su se u Srednjoj i Istočnoj Evropi pozicionirali kao vodeći stručnjaci u oblikovanju spoljašnjih površina.

Porotherm je linija proizvoda Wienerberger kompanije, koja predstavlja novu generaciju brušene opeke, koja je idealna za sve tipove energetski efikasnih objekata, poput zgrada skoro nulte energije, pasivnih i solarnih kuća.

Promo/Wienerberger/Uwe Strasse

 

Ova glinena opeka štedi energiju i ima veoma niske troškove održavanja. Njena proizvodnja je u skladu sa strogim uslovima savremene gradnje, koji podrazumevaju visoke kriterijume energetske efikasnosti i upotrebu ekološki prihvatljivih materijala koji su u potpunosti reciklabilni.

Fasadna opeka Terca pruža beskrajne mogućnosti dizajna fasade. Zahvaljujući brojnim bojama i strukturama ove opeke, svojoj fasadi možete dodati poseban šarm, uz naglasak na dodatne prednosti kao što su trajnost, stabilnost, zaštita od vremenskih prilika i optimalna unutrašnja klima tokom svakog godišnjeg doba.

Plastične cevi Pipelife zaista su od životne važnosti. Od pružanja električne energije vašem domu, preko kanalizacijskih sistema, do navodnjavanja, garantuju sigurnu i pouzdanu zalihu vode i energije.

Cilj je da se ponudi kvalitet i istovremeno ukaže na gradnju sa neto nultom emisijom i tako se pokrene dekarbonizacija u stambenoj izgradnji. Sa pametnim i dugotrajnim rešenjima u gradnji, Wienerberger učestvuje u oblikovanju održivog života u budućnosti.

Komentari (0)

Biznis