Privreda

Na prodaju imovina BIP u Skadarliji - dva objekta i 16 umetničkih slika nude po početnoj ceni od oko 700.000 evra

Komentari

Autor: Tanjug

17/12/2021

-

15:33

Na prodaju imovina BIP u Skadarliji - dva objekta i 16 umetničkih slika nude po početnoj ceni od oko 700.000 evra
Na prodaju imovina BIP u Skadarliji - dva objekta i 16 umetničkih slika nude po početnoj ceni od oko 700.000 evra - Copyright Tanjug/Rade Prelić

veličina teksta

Aa Aa

Stečajna masa Beogradske industrije piva (BIP) u kojoj su objekti u Skadarliji, kao i umetničke slike, ponuđena je na prodaju po početnoj ceni od 82,6 miliona dinara, objavila je danas Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. U Skadarskoj ulici broj 1 i 3 ponuđeni su objekti čija je ukupna površina 242 kvadratna metra, za oko 700.000 evra.

Među 16 umetničkih slika su dela Miljenka Sindika, Ðorđa Ivanova, Josipa Boltižara, Veselina Banjevića, Mita Komatine, Jovice Prvulovića i Slobodana Radojkovića.

Javno nadmetanje za ovu imovinu zakazano je za 18. januar.

Fabriku piva kupio Auto Čačak

Kompanija Auto Čačak je polovinom avgustra kupila AD BIP Beograd za 2,09 milijardi dinara na javnom otvaranju ponuda u Agenciji za licenciranje stečajnih upravika. Najvažnija imovina je svakako ona koja se odnosi na proizvodni kompleks u Ulici Vojvode Radomira Putnika u Beogradu, lokacija kod Mostara, čija je ukupna realna površina veća od 26.700 kvadratnih metara, i fabrika sokova na Zrenjaninskom putu koja je na više od 11.800 kvadrata.

U prodajnom paketu su tada bili i Fabrika piva i slada Čačak, poslovni objekti u Obrenovcu, Kosovskoj Mitrovici, Alibunaru, prodajni centar u Kragujevcu i stan u Budvi.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis