Privreda

Vučić: Od tri velika investitora koji dolaze u Srbiju, jedan će otvoriti fabriku u Bačkoj Palanci

Komentari

Autor: Tanjug

13/03/2022

-

12:43

Vučić: Od tri velika investitora koji dolaze u Srbiju, jedan će otvoriti fabriku u Bačkoj Palanci
Vučić: Od tri velika investitora koji dolaze u Srbiju, jedan će otvoriti fabriku u Bačkoj Palanci - Copyright Tanjug/Nenad Mihajlović

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić najavio je danas na predizbornom skupu u Bačkoj Palanci nove investicije za to mesto i između ostalog izjavio da će Bačka Palanka biti u prva tri grada u Srbiji koji će dobiti velikog investitora.

"To je važno i za Bač, ali i za Deronje i mnoga druga mesta koja naginju ka Bačkoj Palanci. To je moje obećanje za vas u Bačkoj Palanci", rekao je Vučić.

Naveo je da je izabrao da predziborni skup bude u Bačkoj Palanci, jer nije zadovoljan svim onim što je urađeno za to mesto, te istakao da su u planu velika ulaganja.

"Krenuli smo da radimo put od Begeča do Gložana. Već smo skinuli dva sloja asfalta, ali tu nema rešenja bez brze saobaćajnice Novi Sad- Bačka Palanka. Trenutno nemamo ni projekat urađen, ne postoji ni projektni zadatak, ali hitno ćemo da radimo projekat za brzu saobraćajnicu Bačka Palanka-Novi Sad jer će to vama i svima u okolini dramatično da olakša život", rekao je Vučić.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis