Region

Krivokapić na Tviteru objavio da je priveden savetnik predsednika Crne Gore: Stavljene lisice na ruke Veselina Veljovića

Komentari

Autor: Euronews Srbiija

05/09/2021

-

08:49

Krivokapić na Tviteru objavio da je priveden savetnik predsednika Crne Gore: Stavljene lisice na ruke Veselina Veljovića
Veselin Veljović - Copyright Tanjug AP/Darko Vojinović

veličina teksta

Aa Aa

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić objavio je na svom Tviter nalogu da je upravo priveden savetnik predsednika Crne Gore Veselin Veljović.

"Obaveštavam javnost da su brzom akcijom policije, koju sam naložio, upravo stavljene lisice na ruke Veselina Veljovića", napisao je Krivakopić.

Krivokapić se je prethodno na Tviteru poručio da je napad na policiju napad na državu.

"Sve što se dešavalo juče i danas na Cetinju je pokušaj terorističkih akcija. Potpuno je jasno da su nalogodavci i organizatori najviše rukovodstvo DPS-a u saradnji sa organizovanim kriminalnim grupama kojima će država stati na put", napisao je Krivokapić ranije danas na Tviteru.

Ranije jutros potpredsednik vlade Crne Gore Dritan Abazović objavio je tvit, uz snimak, u kojem tvrdi da je savetnik predsednika Crne Gore Veselin Veljović bio prisutan tokom jutrošnjih incedanta u Cetinju. 

Abazović je za Vijesti potvrdio da je savetnik crnogorskog predsednika Veselin Veljović uhapšen.

Veljović je, kako navodi Tanjug, viđen kako ga policija sprovodi u policijski auto.

U Cetinjskom manastiru jutros nešto pre 9 sati počelo je ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskoj Joanikija.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa