Region

Dodik doveo harmonikaša u Predsedništvo BiH

Komentari

Autor: Tanjug/Euronews Srbija

18/10/2021

-

12:15

Dodik doveo harmonikaša u Predsedništvo BiH
Dodik doveo harmonikaša u Predsedništvo BiH - Copyright Printscreen/Twitter/SNSD

veličina teksta

Aa Aa

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik danas je u svoj kabinet u Predsedništvu BiH u Sarajevu doveo harmonikaša. Uoči sednice Predsedništva u njegovom kabinetu se pilo i pevalo, pokazuju snimci koje je objavio njegov Savez nezavisnih socijademokrata.

Prema fotografijama, osim Dodika u veselom raspoloženju su bili i ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savetu ministara Staša Košarac i članovi Kabineta srpskog člana Predsedništva.

 

 

Srni je u Kabinetu rečeno da su pevali poznate hitove, među kojima su i "Srpkinja je mene majka rodila", "Romanija"...

Dodik je ranije najavio da će doći na sednicu Predsedništva samo kako bi glasao protiv svih odluka.

Sarajevski portal Klix je uz ovu informaciju objavio i komentar da "ovakav neozbiljan potez Milorada Dodika je samo još jedan ponižavajući u nizu onih kakve povlači poslednjih meseci s ciljem ismejavanja i blaćenja institucija Bosne i Hercegovine".

 

 

Sarajevska N1 TV je prenela da je Dodik ispunio prethodno dato obećanje i doveo harmonikaša u zgradu Predsedništva BiH.

 

 

"Dodik je ranije u izjavama rekao da će prisustvovati današnjoj sednici Predsedništva, da će odbiti sve odluke, ali i dovesti harmonikaša, te zapevati pesmu 'Nema te više Alija'", navodi medij.

Predstavnici Republike Srpske blokiraju rad institucija Federacije zbog odluke bivšeg visokog  predstavnika Valentina Incka da nametne propise kojima se zabranjuje veličanje ratnih zločinaca i negiranje genocida.

 

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa