Region

Cvijanović: Postoje razne inicijative da se Dodik izoluje i pokaže kako je on problem

Komentari

Autor: Tanjug

08/12/2021

-

21:11

Cvijanović: Postoje razne inicijative da se Dodik izoluje i pokaže kako je on problem
Cvijanović: Postoje razne inicijative da se Dodik izoluje i pokaže kako je on problem - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Potpredsednica Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Željka Cvijanović izjavila je da postoje razne spekulacije, podmetanja i inicijative da se lider te stranke Milorad Dodik izoluje i nađe neko ko će mu okrenuti leđa, ali je istakla da je SNSD kompaktna politička organizacija u kojoj su timski igrači.

Cvijanović je istakla da iz poslednjih medijskih objava jasno vidi da je cilj i meta Milorad Dodik i da se nastoji na svaki mogući način da se on izoluje, da se pokaže kako je on problem, a svi drugi u redu, prenosi RTRS.

"SNSD je jedna kompaktna politička organizacija u kojoj smo mi timski igrači, razumemo šta su potrebe i Republike Srpske, ali odlično razumemo i šta je to BiH u kojoj se može komotno živeti'', rekla je Cvijanović novinarima u Prijedoru.

Ona je dodala da u određenim objavama, poslednja dva dana, prepoznaje da je, pored Dodika, meta i predsednik Srbije, prenosi RTRS.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa