Region

Poslanik opozicionog Mosta Miro Bulj izneo jaja za govornicom, kaže ne zbog premijera Plenkovića

Komentari

Autor: Tanjug

02/02/2022

-

12:18

Poslanik opozicionog Mosta Miro Bulj izneo jaja za govornicom, kaže ne zbog premijera Plenkovića
Poslanik opozicionog Mosta Miro Bulj izneo jaja za govornicom, kaže ne zbog premijera Plenkovića - Copyright TANJUG/ FOTO HINA/ EDVARD SUSAKC

veličina teksta

Aa Aa

Poslanik opozicionog Mosta Miro Bulj doneo je danas u parlament kutiju jaja, a kada je izašao za govornicu sa jajetom u rukama je poručio da ne želi njima da gađa premijera Andreja Plenović, već samo da ukaže na mnoga poskupljenja, koja vlada ne pokušava da spreči.

Hrvatska vlada se, kazao je, bavi drugim stvarima, kao što su hapšenja građana i Ukrajina.

"Jaje niti je oružje niti ćemo bilo kome da pretimo. Znam da premijer dolazi na Odbor za nacionalnu bezbednost zbog čoveka kojeg su priveli zbog jaja, ali nije reč o terorizmu tako da ne morate, predsedniče, zvati stražu", poručio je Bulj na početku svog slobodnog izlaganja predsedniku Sabora Gordanu Jandrokoviću.

Jajima, kazao je, neće gađati premijera Andreja Plenkovića, već želi da ukaže na poskupljenja, ali i apsurdnost hapšenja građana zbog pisanja na društvenim mrežama.

"Znam da je bitno da premijer kaže da će on reagovati na Ukrajinu svom svojoj silom, da će se Rusija zatresti, a ne može natkriti Ćosin potok u Sinju s Hrvatskim vodama ili neke druge stvari koje su puno značajnije....", rekao je, između ostalog, Bulj, preneli su hrvatski mediji.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa