Region

Dodik: Čujem se redovno sa Vučićem, imamo dobar odnos

Komentari

Autor: Tanjug

05/10/2022

-

23:42

Dodik: Čujem se redovno sa Vučićem, imamo dobar odnos
Dodik: Čujem se redovno sa Vučićem, imamo dobar odnos - Copyright Tanjug/Dimitrije Goll

veličina teksta

Aa Aa

Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da je njegov odnos sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem dobar i dodao da je njihova komunikacija konstantna, kao i da uvek postoje određene spekulacije, ali da to neće ugroziti dobre odnose Republike Srpske i Srbije.

"Uvek ima spekulacija. Čujem se redovno sa Vučićem i o tome ne moram da govorim", kazao je on za banjalučku ATV.

Ključno pitanje Republike Srpske su, kako je istakao, dobri odnosi sa Srbijom i uvek dobri odnosi sa rukovodstvom.

''Ja sam dugo godina ovde, još kada je bio Milošević u Srbiji, pa preko njega dalje Koštunica, Boris Tadić, Toma Nikolić, govorim o predsednicima, evo i danas. Sa Vučićem imam zaista personalan dobar odnos, ali da ima i na njegovoj strani ovde nekih koji spekulišu, toga naravno uvek ima", rekao je Dodik.

On je istakao i da je protekle noći razgovarao sa Vučićem o "glupostima koji pokušavaju neki da indukuju".

"Čuli smo se o tome i apsolutno je on racionalno postupio kao što sam i ja postupio racionalno. Ključno pitanje koje on svo vreme potencira jeste dobra saradnja i stabilnost između Republike Srpske i Srbije i to će biti i nastavljeno. Nijednog razloga nema da tako ne bude", naveo je Dodik.

Povodom spekulacija u medijima o tome da su odosi dvojice zvaničnika narušeni jer Vučić Dodiku još nije čestitao pobedu na izborima za predsednika RS, on poručuje da će Vučić kao ozbiljan državnik, naravno, uputiti čestitku kada podaci budu zvanični, što odugovlači komplikovan izborni proces u BiH.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa