Region

Krivokapić: Izbori su najbolja mera i rešeto za odnose na političkoj sceni, ali sada nikome nisu potrebni

Komentari

Autor: Fonet

12/07/2021

-

21:02

Krivokapić: Izbori su najbolja mera i rešeto za odnose na političkoj sceni, ali sada nikome nisu potrebni
Krivokapić: Izbori su najbolja mera i rešeto za odnose na političkoj sceni, ali sada nikome nisu potrebni - Copyright E-Stock/Petar Jovanović

veličina teksta

Aa Aa

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je danas da vanredni parlamentarni izbori u ovom trenutku ne bi odgovarali nijednoj političkoj strukturi i dodao da izborno zakonodavstvo ne postoji, zbog čega u ovom trenutku svi gube energiju, a ništa se novo neće desiti na političkoj sceni ukoliko izbora bude bilo.

Krivokapić je za Radio-televiziju Crne Gore, komentarišući brojne kritike na račun vlasti iz dela vladajuće koalicije, poručio da bi voleo da se u parlamentu pokrene preispitivanje poverenja vladi. Uz ocenu da su izbori "najbolja mera i rešeto" za odnose na političkoj sceni, on je rekao da oni koji kritikuju znaju da "nema buduće Vlade bez koalicija" i da znaju da bi izlaznost na vanrednim izborima bila manja nego 30. avgusta 2020. godine.

"Znaju da je narod dao poverenje da ovo traje četiri godine, da bi tada mogli da izađemo bez premise siguran glas, i to je ono zbog čega verujem da se ne mogu desiti tako brzo izbori", rekao je Krivokapić i dodao da "smo skonli svim mogućim iznenađenjima, zbog čega ne isključuje ni tu varijantu".

Preporuka za vas

Završen sastanak u Podgorici, lideri DF-a traže novu vladu ili izbore do kraja godine
Krivokapić nakon susreta sa Džonsonom: Ekspertska vlada dobila snažnu podršku Velike Britanije

Komentari (0)

Evropa