Aktuelno iz kulture

TikTok zvezda u špijunskoj komediji: Kabi Lejm dobio glavnu ulogu u novom filmu

Komentari

Autor: Variety

02/02/2024

-

07:27

TikTok zvezda u špijunskoj komediji: Kabi Lejm dobio glavnu ulogu u novom filmu
AP/Vianney Le Caer - Copyright AP/Vianney Le Caer

veličina teksta

Aa Aa

Kabi Lejm, italijanski influenser poreklom iz Senegala, koji ima najviše pratilaca na TikTok platformi, dobio je prvu filmsku ulogu i to u akcionoj komediji pod nazivom "00Khaby".

Kabi igra dostavljača hrane, kog regrutuje američka Centralna obaveštajna agencija.

"Dok beži od trgovaca oružjem i krade uzorke DNK, nespretni tajni agent takođe mora da se nosi sa svojom ljubomornom devojkom i njenim iritantnim mlađim bratom. Ali na kraju, zahvaljujući njegovoj lukavosti, sreći i nepokolebljivom optimizmu, uspeće da da spreči ni manje ni više nego Treći svetski rat", stoji u sinopsisu ovog ostvarenja.

Producent filma je Marko Belardi, jedan od tvoraca čuvenog italijanskog koncepta "Savršeni stranci", koji je snimljen u različitim verzijama u desetak zemalja sveta. 

Lejm, koji ima 162 miliona pratilaca na TikToku, u međuvremenu će gostovati na dodeli Gremi nagrada 4. februara, a Variety piše da će verovatno nekome i uručiti to priznanje. Dok je u Americi, on će pohađati časove glume i usavršavati engleski jezik.

"Gluma je oduvek bila moj san, ali ne želim da improvizujem. Zato sam spreman da uronim dublje u učenje glume i engleskog jezika, kako bih bio najbolji što mogu u ovom filmu", naveo je budući glumac u saopštenju.

Lejm je takođe istakao da radi i na kondiciji, jer je zamolio Belardija da sam snima akcione scene.

Ovaj 23-godišnjak stekao je slavu nakon što je dobio otkaz na poslu u martu 2020. i iz dokolice pokrenuo TikTok kanal. Na njemu je izvodio apsurdne komične skečeve, koji su postali neverovatno viralni.

Prvi put se našao pod svetlima reflektora izvan društvenih mreža kao sudija prošlogodišnjeg šoua "Italija ima talenat", a sklopio je i brojna partnerstva sa brendovima.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura