Aktuelno iz kulture

Najbogatija glumica menja kuću sa Eštonom Kučerom u novoj romantičnoj komediji

Komentari

Autor: Deadline

06/08/2021

-

18:09

Najbogatija glumica menja kuću sa Eštonom Kučerom u novoj romantičnoj komediji
Riz Viterspun i Ešton Kučer - Copyright Tanjug/AP/Evan Agostini, Mark Lennihan

veličina teksta

Aa Aa

Eštonu Kučeru (44) partnerka u novoj romantičnoj komediji biće Risa Viderspun (45), koja je nedavno prodala svoju produkcijsku kuću "Hello Sunshine" i sa bankovnim računom "teškim" više od 400 miliona dolara, postala najbogatija glumica na svetu.

Popularni glumac i zvezda "Pravne plavuše" igraće u rediteljskom debiju Alin Broš Meken, koja je najširoj publici poznata kao scenarista hit filma "Đavo nosi Pradu", objavio je Deadline.

Ostvarenje iza kog stoji Netfliks nosi naziv "Your Place or Mine" (Kod tebe ili mene), a priča prati dvoje najboljih prijatelja koji žive na suprotnim obalama. U nekom trenutku, kako se navodi, odlučuju da zamene kuće na nedelju dana ne bi li promenili nešto u životu. Međutim, nova životna okruženja pokrenuće i uzbudljiv romantično-komični zaplet.

Kao producent projekta pojaviće se Viderspun, koju očekuje niz novih glumačkih izazova. Između ostalog, najbogatija glumica na svetu trebalo bi da snima treći nastavak hit filma "Pravna plavuša", ali i komediju sa primesom fantazije pod nazivom "Lista želja" u kojoj će igrati uspešnu ženu koja počinje da doživljava magične preokrete u životu. Te promene su rezultat činjenice da je kao mala bacila novčić u fontanu i on je tek sada udario u dno, aktivirajući njegove efekte.

Preporuka za vas

Mila Kunis: Priznajem, bila sam sebična kada sam od Eštona tražila da vrati kartu za let u svemir, ali sada je kasno

Komentari (0)

Kultura