Poznati

Mila Kunis: Priznajem, bila sam sebična kada sam od Eštona tražila da vrati kartu za let u svemir, ali sada je kasno

Komentari

Autor: People

29/07/2021

-

11:27

Mila Kunis: Priznajem, bila sam sebična kada sam od Eštona tražila da vrati kartu za let u svemir, ali sada je kasno
Mila Kunis - Copyright AP/Arthur Mola

veličina teksta

Aa Aa

Ešton Kučer je nedavno u intervjuu za portal "Čedar njus" otkrio da je trebalo da bude jedan od putnika na letu svemirske putničke kompanije milijardera Ričarda Brensona, ali ga je Mila Kunis ubedila da preispita ovu odluku. Sada njegova parnerka sada kaže da se kaje jer je bila sebična što je od Eštona sprečila u nameri da bude deo istorije.

U razgovoru za People Mila je ispričala da je Ešton već imao kartu kada su počeli da se zabavljaju.

"Pre devet godina mi je kazao da ima kartu za odlazak u svemir i kazala sam: `U redu, zabavi se`...", izjavila je glumica, a onda dodala da se sve promenilo kada su u oktobru 2014. dobili ćerku.

Ašton je, naime, ponovio nameru da ide u svemir, na šta je Mila reagovala rečima: "To je neodgovorno, ne možeš to uraditi, ti si otac". Strahovi su se tek pojačali pošto je rodila sina u novembru 2016. godine i kada je, kako navodi, bila "van sebe zbog hormona".

"Ta stvar će eksplodirati i umrećeš, ostavićem me samu sa bebama", navela je Kunis.

Zvezda serije "Vesele sedamdesete" i "Dva i po muškarca" poslušao je svoju parnerku i odlučio da vrati kartu za let u svemir sa "Virdžin galaktikom".

"Znam da je to nevoljno učinio, jer je to bilo ostvarenje njegovog sna. I sama sam veliki fan `Zvezdanih staza`, ali činjenica jeste da sam bila sebična. Međutim, postala sam tek majka, nisam mogla da ostanem sama sa decom. Tako je odluka doneta. Verovatno bih mu sada dozvolila da ode u svemir, ali je prekasno", kaže Mila.

Komentari (0)

Magazin