Aktuelno iz kulture

Beogradska premijera "Nečista krv - greh predaka": Na crvenom tepihu bez glavnog glumca Dragana Bjelogrlića

Komentari

Autor: 24sedam

24/08/2021

-

20:20

Beogradska premijera "Nečista krv - greh predaka": Na crvenom tepihu bez glavnog glumca Dragana Bjelogrlića
"Nečista krv: Greh predaka" - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

veličina teksta

Aa Aa

Večeras je u Kombank dvorani održana svečana, beogradska premijera filma "Nečista krv - greh predaka", jednog od najiščekivanijih filmova ove godine, koji je već pobrao niz priznanja na regionalnim festivalima i naišao na sjajan odziv kod publike.

Dragan Bjelogrlić, kome je danas ukinut pritvor i brani se sa slobode, nakon što je u hotelu u Nišu fizički napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića, nije bio na crvenom tepihu među ostatkom ekipe pri dolasku na premijeru.

On se, ipak, pojavio tokom predstavljanja filmske ekipe nakon projekcije, kada je dobio ovacije publike u dvorani. 

Katarina Radivojević, koja u ovom filmu igra jednu od glavnih uloga, je na pitanje da prokomentariše ovaj incident medijima na premijeri izjavila:

"Ne želim da komentarišem. Ne podržavam nasilje, ali ne komentarišem ništa što se dogodilo u Nišu", rekla je Radivojevićeva, prenosi portal 24sedam.

Ona se, kao i Anđela Jovanović, večeras pojavilia u prelepoj toaleti, piše portal 24sedam.

Danima unapred, karte za projekcije zakazane u 19.30 u Kombank dvorani i u 20.30 u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade su rasprodate, pa su zbog velikog interesovanja zakazane i dve dodatne projekcije 24. avgusta: od 19.15 u Sali 6 Kombank dvorane, odnosno u 20.40 u Sali 3 bioskopa Cineplexx Galerija Belgrade.

Bioskopska distribucija u Srbiji i celoj Evropi počinje istovremeno, 26. avgusta.

Radnja filma "Nečista krv - Greh predaka" se dešava pre Sofkinog rođenja i prati priču o njenom dedi Hadži Trifunu, uglednom srpskom trgovcu, koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura