Aktuelno iz kulture

Nastavak sage o serijskom ubici: Stigao trejler za mini seriju "Dekster: Nova krv"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

12/09/2021

-

12:52

Nastavak sage o serijskom ubici: Stigao trejler za mini seriju "Dekster: Nova krv"
Serija "Dekster" - Copyright Printskrin/Youtube/SHOWTIME

veličina teksta

Aa Aa

Za nešto manje od dva meseca, 7. novembra, očekuje nas premijera mini serije "Dekster: Nova krv", a stigao je i prvi trejler, donevši sa sobom nekoliko iznenađenja.

Ova mini serija imaće deset epizoda, a zamišljena je tako da prati događaje deset godina nakon poslednje epizode "Dekstera".

U "Novoj krvi" srećemo lik Deb, koju je Dekster Morgan ubio u poslednjoj sezoni originalne serije, a sada služi kao "zamišljeni moralni kompas" serijskom ubici.

U trejleru se, osim lika Deb, pojavljuje i Harison, Deksterov sin koji je nekako uspeo da uđe u trag svom ocu.

Trejler počinje tako što Dekster, koji se sada zove Džim Lindzi, vozi kamion sa satarom na prednjem sedištu, kada ga zaustavi policija. Policajka prilazi i pretvara se da ga pretresa. Međutim, kada se Dekster okrene, njih dvoje, zapravo, počinju da se ljube.

Posle nekoliko sekvenci u kojima se vidi kako Deskter oštri sataru i razmišlja o tome koliko još žrtava postoji, odnosno koliko još neotkrivenih zločina, prvi put se pojavljuje lik Deb.

"Ti si serijski ubica. Voliš to što ne mogu da te uhvate, i jedva čekaš da ponovo ubiješ. Zar ništa nisi naučio?", pita ga zamišljeni lik žene koju je ubio.

U trejleru vidimo i kako glavni antagonista predstojeće mini serije puca u nepoznatu devojku, mada mu je lice prekriveno skijaškom maskom.

"Ovaj svet je zastrašujuć. Čudovišta su među nama. Možda sam i ja čudovište, ali bar sam čudovište koje se stalno menja", čuje se Deksterov glas.

Poslednja sekvenca prikazuje Dekstera kako u svojoj kući zatiče mladića koji nešto traži...

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura