Aktuelno iz kulture

Džoni Dep sleteo u Beograd (FOTO)

Komentari

Autor: Euronews Srbija

19/10/2021

-

14:50

Džoni Dep sleteo u Beograd (FOTO)
Džoni Dep - Copyright Tanjug/AP/Domenico Stinellis

veličina teksta

Aa Aa

Džoni Dep (58) stigao je u Beograd oko 14.30 sati, potvrđeno je za Euronews Srbija i potom se uputio na prijem kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Dobrodošli u Srbiju", napisao je Vučić ispod snimka, koji je objavio na Instagram nalogu "buducnostsrbije".

Tanjug/Jadranka Ilić

 

Predsednik Srbije potom je objavio da je na poklon od holivudskog glumca dobio figuru ptice u odelu pirata, što je asocijacija na njegovu ulogu Džeka Speroa u filmu "Pirati s Kariba".

"Počastvovan dolaskom Džonija Depa u našu zemlju, posebno sam mu zahvalan na divnom poklonu, Silent Sparrow, koji sam dobio", naveo je Vučić na pomenutom Instagram nalogu.

Predsednik Srbije se našalio da je njegov glavni utisak to što, kako je naveo, nikada u poslednjih deset godina nije video "takvu marljivost i posvećenost svih dama" u njegovom kabinetu, i napravio aluziju da su se doterale "kao nikada do sada".

Sastanku u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike Srbije prisustvuje i proslavljeni srpski glumac Miloš Biković, kao i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković.

Dep je u Beograd doputovao povodom promocije prvog animiranog serijala "Pafini", proizvedenog u Srbiji.

U večernjim satima, od 19 časova, Dep bi u zgradi Geozavoda trebalo da prisustvuje prijemu i konferenciji za medije povodom obeležavanja prve godine rada u Srbiji studija za animaciju Iervolino Studios i promocije prvog animiranog serijala, nastalog u saradnji sa strateškim partnerom, kompanijom Archangel Digital Studios.

Podsetimo, Dep je trebalo oko 12 sati da doleti u Srbiju iz Italije, tačnije iz Rima, gde je bio gost filmskog festivala. Međutim, kako je javio reporter Euronews Srbija, let je kasnio, pa je zbog toga i  otkazan planirani susret sa novinarima (zakazan za 13h).

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura