Aktuelno iz kulture

Film "Južni vetar 2 - Ubrzanje" za manje od mesec videlo 600.000 ljudi

Komentari

Autor: Euronews Srbija

30/11/2021

-

11:47

Film "Južni vetar 2 - Ubrzanje" za manje od mesec videlo 600.000 ljudi
Nemanja Miščević/Promo - Copyright Nemanja Miščević/Promo

veličina teksta

Aa Aa

Filmski hit "Južni vetar 2 - Ubrzanje" za manje od mesec dana od početka bioskopske distribucije pogledalo je više od 600.000 gledalaca, saopštili su danas producenti.

Interesovanje koje prati ovaj blokbaster svakim danom je merljivo u neverovatnim ciframa - karte za premijeru koja je 2. novembra održana u Beogradu prodate su za samo nekoliko sati, lajv prenos ceremonije crvenog tepiha na društvenim mrežama je pratilo više od 100.000, dok je pola miliona gledalaca dostigao za samo dve nedelje.

Ekipa filma je u Kragujevcu dodelila nagradu 600.000 gledaocu, koji je baš kao i prethodni nagrađeni dobio mogućnost da učestvuje na snimanju serije "Južni vetar".

I prvi deo ovog trilera postao je pravi regionalni fenomen, dok je njegov nastavak u vidu televizijske serije, takođe, ostao zabeležen kao ubedljivo najgledanija TV serija u sezoni sezone 2019/2020.

Reditelj ovog kultnog ostvarenja je Miloš Avramović, a glumačku ekipu "Južnog vetra 2 - Ubrzanje" čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Luka Grbić kao i međunarodne zvezde Anastasia Everall, Marijan Valev i Zahari Baharov.

Preporuka za vas

Miloš Biković za Euronews Srbija: Nadam se da ćemo uspeti da snimimo "Budi Bog s nama"
Reditelj povukao "Južni vetar 2: Ubrzanje" sa Filmskih susreta, festival u Nišu otvara film "Toma", a na programu se neće naći ni "Nebesa"

Komentari (0)

Kultura

Nova tužba protiv Aleka Boldvina: Porodica poginulog marinca optužuje glumca za klevetu, traže 25 miliona dolara odštete