Aktuelno iz kulture

Tužili studio zato što u filmu koji su iznajmili nema glumice Ane de Armas

Komentari

Autor: Deadline

23/01/2022

-

16:57

Tužili studio zato što u filmu koji su iznajmili nema glumice Ane de Armas
Ana de Armas - Copyright Prinskrin/Youtube/Moviebill

veličina teksta

Aa Aa

Dva gledaoca filma "Yesterday" (2019) koji je režirao Deni Bojl rešili su da tuže tvorce tog ostvarenja zato što se u njemu ne pojavljuje glumica Ana de Armas.

Prema pisanju portala Deadline, Konor Vulfe i Piter Mihael Rosa iznajmili su film na osnovu trejlera u kom se pojavljuje De Armas, ali su ubrzo shvatili da je nema i u finalnoj verziji tog ostvarenja.

Scenarista filma "Yesterday" Ričard Kertis rekao je da je odlučeno da se glumica ipak ne pojavi u tom filmu, jer su tokom pilot prikazivanja utvrdili da se publici ne dopada to što je glavni protagonista Džek bio zainteresovan za nju.

Oni su želeli da glavni junak ostane veran Eli koju igra Lili Džejms, a tvorci su udovoljili njihovim prohtevima.

Međutim, u tužbi protiv distributera filma, Vulfe i Rosa tvrde da ih je reklama za film prevarila, budući da se De Armas nije pojavila u konačnoj verziji.

Takođe su naveli da ostali glumci nisu bili dovoljno velike zvezde da privuku publiku, pa da su se zato oslonili na "slavu, privlačnost i briljantnost" De Armas u promovisanju filma.

"Oštećeni" traže odštetu, kao i zabranu prikazivanja promo materijalima filma sa Anom de Armas.

Oni će imati priliku da vide svoju omiljenu glumicu u psihološkom trileru "Deep Water" u kom igra sa Benom Aflekom, kao i predstojećem filmu o Merilin Monro "Blonde".

Komentari (0)

Kultura