Aktuelno iz kulture

Džoni Dep na Sretenje prima orden Srbije

Komentari

Autor: FoNet

11/02/2022

-

16:33

Džoni Dep na Sretenje prima orden Srbije
Džoni Dep na Sretenje prima orden Srbije - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

veličina teksta

Aa Aa

Američki glumac Džoni Dep biće odlikovan Zlatnom medaljom za zasluge Republike Srbije za izuzetan doprinos Srbiji u njenim naporima za širenje i unapređenje lokalne umetničke zajednice, saopštila je danas produkcijska kuća Iervolino studios.

Zladna medalja će mu biti uručena na Sretenje - 15. februara, povodom Dana državnosti.

Dep je u oktobru 2021. godine bio u Beogradu kada je promovisao animirani serijal "Puffins Impossible", proizveden u Srbiji, a kreiran u studiju za proizvodnju animiranih sadržaja Iervolino Studios u vlasništvu Andree Iervolina i Monike Bakardi, osnivača matične kompanije Iervolino end Lady Bacardi Entertainment (ILBE).

Produkciju serijala potpisuje Archangel Digital Studios (ADS) glumca Miloša Bikovića.

"Aktivno učešće u promociji serijala 'Puffins Impossible', u kojem Dep pozajmljuje glas i karakter glavnom junaku, kao i njegove pohvale o izuzetnoj kreativnosti mladih ljudi u Srbiji i njihovom profesionalizmu, pomogli su u pozicioniranju lokalne umetničke scene na svetskoj mapi filmske industrije", navodi se u saopštenju.

Kako je najavljeno, "Puffins Impossible" će uskoro biti dostupan na najvećim svetskim striming platformama Apple TV, Amazon Prime Video, Chilli TV, TaTaTu i  drugima.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura