Aktuelno iz kulture

Jedna od "najbezobraznijih" pesama iz serije "Saut Park" prepevana uz orkestar

Komentari

Autor: Hollywood Reporter

26/02/2022

-

19:37

Jedna od "najbezobraznijih" pesama iz serije "Saut Park" prepevana uz orkestar
Jedna od "najbezobraznijih" pesama iz serije "Saut Park" prepevana uz orkestar - Copyright Prinstscreen YouTube/South Park Studios

veličina teksta

Aa Aa

"Saut Park" predstavio je novu orkestarsku izvedbu njihove hit pesme "Chocolate Salty Balls".

Pesma se našla u prvoj sezoni, a tada je dospela na prvo mesto top lista u Velikoj Britaniji.

Napisao ju je jedan od kreatora serije Trej Parker, koji je inače autor i mjuzikla "The Book of Mormon", koji mu je doneo Toni nagradu.

"Chocolate Salty Balls" originalno je izveo pokojni Ajzak Hejs, koji je pozajmljivao glas Kuvaru u seriji u prvih devet sezona.

Tvorci legendarne animirane serije poslednjih nedelja kanalu obradama njihovih poznatih pesama u orkestarskom izvođenju u čast 25. godišnjice od emitovanja prve epizode.

Novi aranžman potpisuje veteran Brodveja Stiven Oremus, a pevaju ih poznati brodvejski izvođači Niki Rene Danijels, Tamar Grin, Džef Kredi i Elizabet Stenli.

Do sada su obrađene uvodna špica i pesme "Kyle's Mom", "Gay Fish" i "Jackin' It in San Diego".

"Oduševljen sam što sam dobio zadatak da iznova osmislim ove 'Saut Park' klasike u tradicionalnoj orkestarskoj postavci. Pozvao sam neke od najboljih muzičara i pevača koje poznajem, prijatelje i kolege s kojima sam radio na Brodveju i televiziji i nekoliko dana smo se sređivali, pravili muziku i smejali do ludila", rekao je Oremus nedavno za Hollywood Reporter.

Nova sezona serije počela je da se emituje 2. februara na Comedy Central i imaće ukupno šest epizoda. Sledeća epizoda biće prikazana 2. marta.

Tvorci "Saut Parka" Trej Parker i Met Stoun potpisali su prošle godine ugovor sa Paramount kompanijom vredan 900 miliona dolara, koji podrazumeva snimanje ukupno 14 novih filmova o čuvenoj animiranoj četvorki iz Kolorada, kao i šest novih sezona serije.

Ti sadržaji biće ekskluzivno emitovani na Paramount + striming servisu, a dva su već prikazana: "South Park: Post COVID" i "South Park: Post Covid: The Return of Covid".

Ugovor ih ne sprečava da nastavljaju sa pravljenjem epizoda koje se emituju na Comedy Central, na kom je prva epizoda legendarne serije prikazana 13. avgusta 1997. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura

Porodica sa supermoćima, novi Sajnfildov projekat i Dženifer Lopez u svemiru: Nove serije i filmovi u maju na Netfliksu