Reflektor

Met Dejmon i njegova reklama za bitkoin "na udaru" u prvoj epizodi nove sezone "South Park"

Komentari

Autor: Euronews Srbija, Headliner

05/02/2022

-

12:50

Met Dejmon i njegova reklama za bitkoin "na udaru" u prvoj epizodi nove sezone "South Park"
Met Dejmon i njegova reklama za bitkoin "na udaru" u prvoj epizodi nove sezone "South Park" - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Nova, 25. sezona animirane satirične serije "South Park" počela je s emitovanjem 2. februara na Comedy Central, a autori ove popularne serije odlučili su u prvoj epizodi da se podsmevaju glumcu Metu Dejmonu zbog toga što se pojavio u TV reklami za kriptovalute.

Ova reklama je počela da se emituje krajem prošle godine i u njoj Dejmon upoređuje ulagače u kriptovalute sa ljudima koji su svojim potezima menjali istoriju ljudske vrste. U završnici reklame, glumac poručuje: "Sreća prati hrabre", prenosi portal Headliner.

Dejmon se gotovo odmah našao na udaru komentara na društvenim mrežama, a glumac je sada dočekao i to da bude ismejan u novoj epizodi "South Parka".

 

Naime, u prvoj epizodi direktor škole je zabranio deci da dolaze odeveni u pidžame. Kartman ih nagovara na pobunu i kaže im: "Šta je Met Dejmon rekao u reklami za bitkoin? Sreća prati hrabre!", na što mu Klajd odgovara: "Moj tata je slušao Meta Dejmona i izgubio je sav svoj novac". Kartman mu potom odgovara: "Tako je, svima se to dogodilo! Ali, važno je da su bili hrabri!".

Trej Parker i Met Stoun, autori "South Parka", protivnici su kriptovaluta, a pomenute reakcije na društvenim mrežama bile su od ocena onih koji smatraju da se kupovina kriptovaluta ne može uopšte upoređivati s astronautima koji su kročili na Mesec do onih koji su rekli kako ih je ovom reklamom Dejmon uverio da je bitkoin čista prevara.

Serija, čiju su 24. sezonu činila dva specijala emitovana u septembru 2020. i martu 2021, poslednji put je imala kompletnu sezonu 2019. godine, a poslednjih meseci, kreativni tim napravio je dva filma na temu "Saut Parka" za platformu Paramount Plus.

Nova sezona zasad ima šest novih epizoda, koje će biti dostupne i na sajtu SouthPark.cc.com.

Preporuka za vas

Metu Dejmonu se "smeši" Oskar: Ovacije u Kanu za holivudsku zvezdu koji u novom filmu igra oca spremnog na sve da izbavi ćerku iz zatvora

Komentari (0)

Kultura