Aktuelno iz kulture

Treći deo "Čuvara galaksije" već oborio svetski rekord

Komentari

Autor: Independent

08/04/2022

-

10:00

Treći deo "Čuvara galaksije" već oborio svetski rekord
Treći deo "Čuvara galaksije" već oborio svetski rekord - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Treći deo franšize "Čuvari galaksije" već je oborio svetski rekord, iako do njegove premijere ima više od godinu dana.

Dugoočekivani nastavak superherojskog filma ostvarenje je sa najvećom količinom utrošene šminke i dodataka za vizuelnu transformaciju likova u istoriji kinematografije.

Ranije je taj rekord držalo ostvarenje "Kako je Grinč ukrao Božić" sa Džimom Kerijem u glavnoj ulozi, čija je zelena maska zahtevala višečasovne pripreme svakog dana snimanja.  

Za sada se vrlo malo zna o trećem nastavku "Čuvara galaksije". U njemu ćemo ponovo videti Krisa Hemsforta, Krisa Prata, Zoe Saldanu, Vina Dizela, Dejva Batistu i Bredlija Kupera, a u režisersku stolicu se vraća i Džejms Gan.

Poznato je da će Vil Polter će igrati Adama Vorloka, popularnog lika iz Marvelovih stripova, kao i da se ekipi pridružio glumac Čikvudi Ivudži, ali još nije poznato u kojoj ulozi, piše Independent.

Franšiza "Čuvari galaksije" proširila je Marvelov kinematografski univerzum na kosmos i prati Pitera Kvila i njegove prijatelje - Roketa, rakuna revolveraša, bebu Gruta, humanoida nalik na drvo, Gamoru i Draksa Uništitelja u njihovim avanturama protiv vanzemaljskih sila zla.

Prethodni filmovi iz ove franšize dobili su odlične kritike publike i ukupno zaradili preko milijardu dolara na blagajnama širom sveta.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura

Porodica sa supermoćima, novi Sajnfildov projekat i Dženifer Lopez u svemiru: Nove serije i filmovi u maju na Netfliksu