Aktuelno iz kulture

Otkazan koncert hard rok grupe „Whitesnake“ u Beogradu

Komentari

Autor: Tanjug

02/07/2022

-

13:22

Otkazan koncert hard rok grupe „Whitesnake“ u Beogradu
Otkazan koncert hard rok grupe „Whitesnake“ u Beogradu - Copyright AP/Jeff Daly

veličina teksta

Aa Aa

Koncert britanskog hard rok benda „Whitesnake“, planiran za 6. jul na Stadionu Tašmajdan, na žalost je otkazan zbog bolesti članova benda, stoji u saopštenju organizatora „Avalon produkcija“.


„Kao i svi, zatečeni smo najnovijom informacijom Dejvida Koverdejla, pevača i lidera grupe 'Whitesnake' da nisu u mogućnosti da održe preostali deo evropske turneje, jer smo do sinoć finalizirali detalje vezane za održavanje koncerta na stadionu Tašmajdan, koji je bio gotovo rasprodat. Naše žaljenje je utoliko veće što od 11 koncerata koji su otkazani, tri organizuje Avalon produkcija - Beograd, Skoplje i Sarajevo“, stoji u saopštenju.

Kako navode iz „Avalona“, za sada nemaju nikakve informacije o tome hoće li biti naknadnih termina za otkazane koncerte, a svi fanovi koji su kupili ulaznice za beogradski koncert moći će da izvrše povrat novca na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigstixa, od ponedeljka 11. jula.

Avalon produkcija iz Skioplja se izvinjava svim fanovima i zahvaljuje im na podršci u ovim teškim trenucima u kojima su apsolutno nemoćni jer je zdravlje Dejvida Koverdejla i članova benda na prvom mestu.

Podsetimo, bend „Whitesnake“ koji je osnovan 1978. godine, krenuo je na oproštajnu svetsku turneju i planirao je da svakako poseti Beograd 6. jula na Tašmajdanu, na kome su bili 2019. godine, kada je kiša ranije završila koncert.

U proteklih 15 godina gostovali su u prestonici Srbije takođe na Tašmajdanu 2006, a kasnije i u Beogradskoj Areni, Kalemegdanu i u Hali Pionir.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura