Aktuelno iz kulture

"Bolje pozovite Sola" se sreće sa "Breaking Bad": Volter Vajt i Džesi Pinkmen se vraćaju na male ekrane

Komentari

Autor: Euronews Srbija

12/07/2022

-

07:42

"Bolje pozovite Sola" se sreće sa "Breaking Bad": Volter Vajt i Džesi Pinkmen se vraćaju na male ekrane
"Bolje pozovite Sola" se sreće sa "Breaking Bad": Volter Vajt i Džesi Pinkmen se vraćaju na male ekrane - Copyright Prinstscreen YouTube/ ReShow

veličina teksta

Aa Aa

Zvezda serije "Breaking Bad" Brajan Krenston otkrio je da će se njegov lik Volter Vajt pojaviti u finalu spinofa "Bolje pozovite Sola". 

Serija koja prati događaje pre "Breaking Bad" (kod nas je prevedena kao "Čista hemija"), u središtu ima Džimija Mekgila (Bob Odenkirk) i njegovu transformaciju u advokata Sola Gudmana. Ipak, kroz njegove dogodovštine i veze sa kriminalom, bolje razumemo i prošlost drugih omiljenih likova iz "Breaking Bad", kao što je Majk (Džonatan Benks) i Gustavo (Đankarlo Espozito). 

U šestoj sezoni događaji se konačno približavaju onome što se dešavalo u originalnoj seriji, pa se Krenston i njegov kolega Pol Aron, koji je igrao Džesija Pinkmena, vraćaju svojim legendarnim likovima.

profimedia

Brajan Krenston

Upitan koliko će veliku ulogu imati u seriji, Krenston objašnjava: "Tu je scena u kojoj je Aron bez mene, ali i scena u kojoj sam ja bez njega. Takođe je tu scena u kojoj smo obojica. Tako da je reč o tri scene i to je prilično kul. Iskreno, snimali smo sve tokom pandemije i ne pravim redosledom, tako da ne znam ni u kojim smo epizodama. Saznaćemo uskoro".

Iako će ljubitelji serije "Breaking Bad" možda biti razočarani zato što se njihovi omiljeni likovi pojavljuju u samo tri scene, gledano s druge strane, to je znak da "Bolje pozovite Sola" uspešno traje kao poseban projekat i ima sasvim novu bazi ljubitelja. 

Prva od šest epizoda koliko ima završnica te serije prikazana je sinoć na AMC kanalu, a biće prikazivane po jedna nedeljno. 

Preporuka za vas

Bob Odenkirk nakon srčanog udara zadržan u bolnici u Novom Meksiku: Čuveni Sol u stabilnom stanju, podrška stiže sa svih strana

Komentari (0)

Kultura