Poznati

Bob Odenkirk nakon srčanog udara zadržan u bolnici u Novom Meksiku: Čuveni Sol u stabilnom stanju, podrška stiže sa svih strana

Komentari

Autor: Hollywood reporter

29/07/2021

-

10:46

Bob Odenkirk nakon srčanog udara zadržan u bolnici u Novom Meksiku: Čuveni Sol u stabilnom stanju, podrška stiže sa svih strana
Bob Odenkirk - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Bob Odenkirk (58) je u stabilnom stanju u bolnici u Novom Meksiku, gde je smešten pošto je doživeo srčani udar tokom snimanja šeste i ujedno poslednje sezone serije "Bolje pozovite Sola", objavio je Hollywood reporter.

Američki mediji prenose i zvanično saopštenje predstavnika četvorostrukog dobitnika nagrade "Emi", izdato ovim povodom i u kom se, između ostalog, navodi:

"Možemo potvrditi da je Bob u stabilnom stanju nakon što je doživeo incident povezan sa srcem. On i njegova porodica žele da zahvale neverovatnim lekarima i medicinskim sestrama koji se brinu o njemu, ali i glumačkoj ekipi i celoj produkciji koja je stala uz njega. Odenkirkovi bi se, takođe, zahvalili svima koji su poslali podršku i želje za brzo ozdravljenje, a mole i za privatnost u ovom trenutku dok se Bob oporavlja."

Podsetimo, mediji su u utorak veče (27. jula) preneli vest da je zvezda hit serija "Čista hemija" (Breaking Bad) i "Bolje pozovi Sola" hospitalizovan pošto je kolabirao na snimanju u Novom Meksiku. Prema prvim informacija, Odenkirk se u jednom momentu samo srušio, a kolege sa seta su odmah reagovale i pozvale hitnu pomoć.

Glumac na društvenim mrežama dobija ogromnu podršku obožavalaca i kolega, a oglasili su se i partneri iz hit serija "Čista hemija" i "Bolje pozovi Sola".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Paul (@aaronpaul)

"Volim te prijatelju", objavio je Aron Paul, dok je Majkl Mekin poslao podršku rečima: "Šaljemo ogromnu ljubav našem bratu."

"Probudile su me uznemirujuće vesti... Molim vas, odvojite trenutak da mu pošaljete pozitivne misli i molitve", objavio je na Instagramu glumac Barajan Kranston.

Na Tviteru se oglasio i Odenkirkov sin Nejt, koji je kratko objavio: "Biće sve u redu", prenosi Independent.

Komentari (0)

Magazin