Aktuelno iz kulture

Džulijan Lenon objavio novi singl "Lucky Ones": Novi album najavljen za septembar

Komentari

Autor: Tanjug

05/08/2022

-

11:01

Džulijan Lenon objavio novi singl "Lucky Ones": Novi album najavljen za septembar
Džulijan Lenon objavio novi singl "Lucky Ones": Novi album najavljen za septembar - Copyright Vianney Le Caer/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Engleski muzičar i tekstopisac Džulijan Lenon, sin legendarnog člana Bitlsa Džona Lenona, objavio je novi singl "Lucky Ones".

Pesma "Lucky Ones" naći će se na albumu "Jude" čiji izlazak je najavljen za 9. septembar.

Kako stoji u opisu pesme, "uz ubrzani tempo" ona pokušava da uhvati "Lenonovu sposobnost da ispiriše", podsećajući da smo svi mi "srećnici".

Ujedno, ovo je peta pesma sa predstojećeg albuma, pored pesama "Every Little Moment", "Fredom", "Breathe" i "Save me".

Podsećanja radi, Džulijan je obradio čuvenu pesmu svog oca "Imagine" početkom ove godine i to u cilju pomoći narodu Ukrajine.

Pevač je nedavno objasnio i zašto je odlučio da promeni ime 2020. godine iz Džon Čarls Džulijan Lenon u Džulijan Čarls Džon Lenon.

TAnjug AP/John Lindsay

Džon Lenon

Gostujući u jednom podkastu, Džulijan je istakao probleme sa kojima se susretao zbog poistovećivanja svog imena sa imenom svog slavnog oca.

"Kad god sam morao da se predstavim, posebno na čekiranju karata za ukrcavanje u avion... Znate da oni ne navode puno ime, a u mom slučaju uvek su me oslovljavali kao Džon Lenon, tako da je dolazilo do mnogih nejasnoća", rekao je Džulijan.

Pevač je naveo da mu je čitava situacija stvarala mnoge neprijatnosti, jer se "nije osećao kao Džulijan", ali da nije želeo drastično da menja svoje ime.

"Sve što sam uradio je da sam zamenio redosled imenima Džon i Džulijan, tako da sam Džulijan Čarls DŽon Lenon. To je tako jednostavno, ali za mene je to sasvim drugi svet. Nije da se stidim ili ne poštujem oca", rekao je Lenon.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura