Poznati

Sin Džona Lenona promenio ime: Nije da se stidim ili ne poštujem oca, ali sada mi je lakše

Komentari

Autor: Tanjug

22/07/2022

-

12:26

Sin Džona Lenona promenio ime: Nije da se stidim ili ne poštujem oca, ali sada mi je lakše
Sin Džona Lenona promenio ime: Nije da se stidim ili ne poštujem oca, ali sada mi je lakše - Copyright Vianney Le Caer/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Engleski pevač i tekstopisac Džulijan Lenon, sin legendarnog člana Bitlsa Džona Lenona, rekao je da je promenio ime 2020. godine jer je imao problema kada god bi morao da pokaže lična dokumenta, piše britanski list Independent.

On je naime promenio ime iz Džon Čarls Džulijan Lenon u Džulijan Čarls Džon Lenon.

Gostujući u jednom podkastu, Džulijan je istakao probleme sa kojima se susretao zbog poistovećivanja svog imena sa imenom svog slavnog oca.

"Kad god sam morao da se predstavim, posebno na čekiranju karata za ukrcavanje u avion... Znate da oni ne navode puno ime, a u mom slučaju uvek su me oslovljavali kao Džon Lenon, tako da je dolazilo do mnogih nejasnoća", rekao je Džulijan.

Pevač je naveo da mu je čitava situacija stvarala mnoge neprijatnosti, jer se "nije osećao kao Džulijan", ali da nije želeo drastično da menja svoje ime.

"Sve što sam uradio je da sam zamenio redosled imenima Džon i Džulijan, tako da sam Džulijan Čarls DŽon Lenon. To je tako jednostavno, ali za mene je to sasvim drugi svet. Nije da se stidim ili ne poštujem oca", rekao je Lenon.

Džulijan je obradio čuvenu pesmu svog oca "Imagine" početkom ove godine i to u cilju pomoći narodu Ukrajine.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin