Aktuelno iz kulture

Dizni objavio prvi tizer za "Malu sirenu": Heli Bejli dobila podršku "originalne Arijel"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

13/09/2022

-

17:43

Dizni objavio prvi tizer za "Malu sirenu": Heli Bejli dobila podršku "originalne Arijel"
Dizni objavio prvi tizer za "Malu sirenu": Heli Bejli dobila podršku "originalne Arijel" - Copyright Printscreen YouTube/Walt Disney Studios

veličina teksta

Aa Aa

Mlada glumica Heli Bejli zvezda je novog rimejka Diznijevog filma "Mala sirena", a taj izbor pohvalila je i Džodi Benson koja je pozajmila glas Arijel u voljenom animiranom ostvarenju iz 1989. godine.

"Heli, bila si apsolutno neverovatna", napisala je Benson uz fotografiju mlade zvezde.

"Ponosna sam na tebe i na tvoje predivno izvođenje kao Arijel", dodala je ona.

Film "Mala sirena" koji je režirao Rob Maršal nedavno je dobio prvi tizer, koji je predstavljen na velikoj Diznijevoj konferenciji "D23 Expo". 

U ulozi Ursule ovog puta videćemo Melisu Mekarti, kralj Triton biće Havijer Bardem, dok će Džona Hauer King biti princ Erik.

"Biće to nešto zaista neverovatno", najavio je Bardem ranije.

Tvorci filma suočili su se i sa kritikama onih koji su smatrali neprikladnim da jedna crnkinja igra ulogu mitske morske princeze, ali je na njihovoj strani sve vreme bila "originalna Arijel".

"Bez obzira na to kako izgledamo spolja, na našu rasu, naciju, boju kože, dijalekt, visinu, težinu, boju kose, tu smo da ispričamo priču. Mislim da je duh ovog lika ono što je važno i da je ono što se zaista računa šta unosite u njegov srce i dušu", rekla je Benson ranije.

 

 

Heli Bjeli proslavila se kao deo R&B dua "Chloe x Hale", u kom je i njena sestra, a njihov talenat prepoznala je i Bijonse u čijim spotovima za album "Lemonade" je takođe glumila.

Njen prvi dugometražni film "Mala sirena" trebalo bi da se nađe u bioskopima u maju sledeće godine.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura